HU| EN

IT biztonsági webinárium 1.0 - Előadóink

Bakk József, IDC Magyarország

Bakk József 2014 márciusában csatlakozott az IDC Magyarország csapatához, ahol először a hazai szoftverpiaccal kapcsolatos kutatásokért felelt, majd később cég tanácsadói tevékenységéért. Józsefet 2019 márciusában bízták meg az IDC magyarországi irodájának a vezetésével. Country Managerként céljai közt szerepel az IDC missziójának közvetítése a hazai infó-kommunikációs piac szereplői számára, valamint munkájuk eredményesebbé tétele releváns, naprakész piaci információk és magas szintű események révén.
 
József IDC-nél végzett munkáját megelőzően szenior elemzőként és ügyfélkapcsolati vezetőként dolgozott egy nemzetközi piaci tanácsadó vállalatnál FMCG területen, az előtt pedig egy hazai egyetemen végzett kutatói tevékenységet. Tanár, közgazdász és szociológus végzettséggel rendelkezik. Magyar anyanyelve mellett folyékonyan beszél angolul.

https://www.linkedin.com/in/j%C3%B3zsef-bakk-7b509039/

 

Gerlei Gyöngyvér, Antenna Hungária Zrt.

Gerlei Gyöngyvér 2019. április 1-től az Antenna Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója. Feladata a vállalat teljes szolgáltatási portfoliójának lakossági és üzleti értékesítési tevékenységének koordinálása, összehangolása. A komplex szolgáltatási portfólió részét képezi a műsorgyártás- és műsorszóró tevékenység, az ingyenes és fizetős TV, OTT szolgáltatások, valamint IT biztonsági és távközlési szolgáltatások. A kereskedelmi szakközgazdászként végzett szakember, 20 éves értékesítés menedzsment tapasztalattal rendelkezik, melyből 15 évet dolgozott a telekommunikációs szektorban, az Invitel Távközlési Zrt-nél és jogelőd cégeinél 2001-2015 között. 2016-tól, 3 évet töltött a Canon Hungária Kft-nél, ahol a magyarországi leányvállalat értékesítési csapatát vezette.

https://www.linkedin.com/in/gy%C3%B6ngyv%C3%A9r-gerlei-5417272a/

 

Tulkán Tibor, Antenna Hungária Zrt.

Az Antenna Hungária IP architect szakértője. 24 éve dolgozik IP technológiával, amely során IP alapú telekommunikációs rendszerekkel, CDN hálózattal, kisebb biztonsági megoldásokkal, és  Multimédiával foglalkozott.  Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett az új generációs DDoS rendszerek megismerésére, amely során számos projektben dolgozhatott ki, ismerhetett meg új  megoldásokat. Nevéhez fűződik az Antenna Hungária DDoS védelmének kialakítása, fejlesztése, és a szolgáltatás új műszaki alapokra helyezése is.

https://www.linkedin.com/in/tibor-tulk%C3%A1n-68365b64/

 

 

Németh Sándor, Antenna Hungária Zrt.

1994-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán végezte tanulmányait, amely után az Antenna Hungariánál kezdett dolgozni átviteltechnikai mérnökként.

Az elmúlt, több mint húsz évben számos távközléssel, vagy informatikával foglalkozó cégnél is dolgozott (Pannon GSM, Invitel, GTS, Telekom, Fornax, NISZ). Részt vett hálózat tervezési, új szolgáltatás és informatikai rendszer bevezetése projektekben, amelyek mellett vezetői, üzemviteli, és ügyfél kapcsolati tapasztalatokat is szerzett.

2020 márciusától ismét az Antenna Hungária Zrt. csapatát erősíti, mint SoC manager, 2020 júniustól pedig mint az IT biztonsági szolgáltatások osztály vezetője.

https://www.linkedin.com/in/sandornemeth1/

 

Szegi Mihály, Cetin

Tapasztalt informácó biztonsági szakértő, 13 év pénzintézeti és 5 év telekommunikációs iparágban szerzett gyakorlati tapasztalattal. Jelenleg a CETIN Hungary Zrt. Security Analysis csapatát vezeti. Biztonsági szolgáltatásaikat európai és ázsiai ügyfeleik számára nyújtják.

https://www.linkedin.com/in/mihaly-szegi-4096937/