HU| EN

Vállalatvezetés

Menedzsment

Blénessy László - vezérigazgató

 

1993-ban szerzett műszaki informatikus diplomát a Pécsi Tudományegyetemen. 1997-ben csatlakozott a Daten-Kontor Kft.-hez, a mai T-Systems Magyarország egyik elődcégéhez, ahol több vezető pozíció betöltését követően ügyvezető igazgató és tulajdonostárs. A Daten-Kontor 2011-ben a Magyar Telekom csoport leányvállalata lett, ahol ügyvezetőként irányította a céget. A következő években az IQSYS Zrt. nagyvállalati alkalmazás-fejlesztési ágazatát és a Daten-Kontort együttesen irányította. 2018-tól az INNObyte Zrt. vezérigazgatói tanácsadói pozíciójában dolgozott. 2020-tól többségi részesedést szerzett a vállalatban és a kereskedelmi, gyártási folyamatok irányításáért, valamint a stratégia, innováció és üzletfejlesztés területekért is felelt. 2020-ban az INNObyte Zrt. többségi részvénycsomagját a 4iG vásárolta meg, amelyet követően a tőkepiaci társaság igazgatósági tagjává választották. 2022. december 1-től az Antenna Hungária Zrt vezérigazgatói pozícióját tölti be.

 

Papp-Gerlei Gyöngyvér - vezérigazgató-helyettes, média igazgató

 

2022. április 20-tól az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgató helyettese. 2019. április 1-jén csatlakozott Társaságunkhoz kereskedelmi igazgatóként. A kereskedelmi szakközgazdászként végzett szakember, 20 éves értékesítés menedzsment tapasztalattal rendelkezik, melyből 15 évet dolgozott a telekommunikációs szektorban, az Invitel Távközlési Zrt-nél és jogelőd cégeinél 2001-2015 között. 2016-tól, 3 évet töltött a Canon Hungária Kft-nél, ahol a magyarországi leányvállalat értékesítési csapatát vezette.

 

 

Rathmann Krisztián - gazdasági igazgató

 

2020-tól az Antenna Hungária Zrt. gazdasági igazgatója. A Társasághoz 2006-ban csatlakozott, számviteli és adózási osztályvezetőként kezdte meg a munkáját, majd 2020 szeptemberétől vette át a gazdasági terület vezetését. Az Antenna Hungária Zrt. előtt egy haszongépjármű kereskedelemmel foglakozó cég CFO-ja volt, de dolgozott több könyvvizsgáló és adótanácsadó cégnél is. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli főiskolán szerezte 1998-ban, majd adótanácsadói szakképesítést szerzett.

 

Árki Zsolt - műszaki igazgató

 

2018 novemberétől vezeti a műszaki ágazatot. 1988-ban az egyetem elvégzésekor csatlakozott az Antenna Hungária jogelődjéhez. Kezdetben vidéki telephelyen dolgozott mérnökként majd 1999 óta fejlesztési főmunkatársként, 2003-tól csoportvezető, 2007-től fejlesztési osztályvezető, 2017-től pedig fejlesztési igazgató. Diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szerezte 1988-ban, majd 2000-ben szakokleves közgazdasági mérnök másoddiplomát szerzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán. 2015-ben A Hírközlésért Érdeméremmel ismerték el munkásságát.

 

Dr. Halász Sándor - vállalati szolgáltatások igazgató

 

2018. november közepétől áll a jogi, a HR és a beszerzési és területeket magában foglaló vállalati szolgáltatások igazgatóságának élén. A Társaságnál 2014. január 01. napja óta dolgozik, kezdetben jogtanácsosként, majd 2016. áprilisától mint a jogi osztály vezetője. Ezt megelőzően ügyészként, később a Magyar Telekom Zrt. és az Invitel Zrt. jogelőd vállalatainál (DÉLTÁV Zrt., Vivendi-csoport) dolgozott különböző - jogi, HR és biztonsági  - területek vezetőjeként. Jogi diplomáját a József Attila Tudományegyetemen, vállalati szakjogász másoddiplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.