HU| EN

Vállalatvezetés

Menedzsment

Papp-Gerlei Gyöngyvér - vezérigazgató

 

2024.március 1-től az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója. 2019-ben csatlakozott Társaságunkhoz kereskedelmi igazgatóként, később operatív vezérigazgató-helyettesi és médiaigazgatói pozícióban dolgozott. Karrierje során megbízott ügyvezető igazgatóként fontos szerepet töltött be a szintén a 4iG Csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél. A kereskedelmi szakközgazdászként végzett szakember, több mint 20 éves értékesítés menedzsment tapasztalattal rendelkezik, melyből 15 évet dolgozott a telekommunikációs szektorban, az Invitel Távközlési Zrt-nél és jogelőd cégeinél 2001-2015 között. 2016-tól, 3 évet töltött a Canon Hungária Kft-nél, ahol a magyarországi leányvállalat értékesítési csapatát vezette.

 

Rathmann Krisztián - gazdasági igazgató

 

2020-tól az Antenna Hungária Zrt. gazdasági igazgatója. A Társasághoz 2006-ban csatlakozott, számviteli és adózási osztályvezetőként kezdte meg a munkáját, majd 2020 szeptemberétől vette át a gazdasági terület vezetését. Az Antenna Hungária Zrt. előtt egy haszongépjármű kereskedelemmel foglakozó cég CFO-ja volt, de dolgozott több könyvvizsgáló és adótanácsadó cégnél is. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli főiskolán szerezte 1998-ban, majd adótanácsadói szakképesítést szerzett.

 

Árki Zsolt - műszaki igazgató

 

2018 novemberétől vezeti a műszaki ágazatot. 1988-ban az egyetem elvégzésekor csatlakozott az Antenna Hungária jogelődjéhez. Kezdetben vidéki telephelyen dolgozott mérnökként majd 1999 óta fejlesztési főmunkatársként, 2003-tól csoportvezető, 2007-től fejlesztési osztályvezető, 2017-től pedig fejlesztési igazgató. Diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szerezte 1988-ban, majd 2000-ben szakokleves közgazdasági mérnök másoddiplomát szerzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán. 2015-ben A Hírközlésért Érdeméremmel ismerték el munkásságát.

 

Dr. Halász Sándor - vállalati szolgáltatások igazgató

 

2018. november közepétől áll a jogi, a HR és a beszerzési és területeket magában foglaló vállalati szolgáltatások igazgatóságának élén. A Társaságnál 2014. január 01. napja óta dolgozik, kezdetben jogtanácsosként, majd 2016. áprilisától mint a jogi osztály vezetője. Ezt megelőzően ügyészként, később a Magyar Telekom Zrt. és az Invitel Zrt. jogelőd vállalatainál (DÉLTÁV Zrt., Vivendi-csoport) dolgozott különböző - jogi, HR és biztonsági  - területek vezetőjeként. Jogi diplomáját a József Attila Tudományegyetemen, vállalati szakjogász másoddiplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.