HU| EN

Integrált Irányítás

Az Antenna Hungária Zrt. a telekommunikációs piacon az elsők között szerezte meg az ISO 9001:2000-es nemzetközi szabvány alapján kialakított minőségirányítási rendszerének megfeleléséről szóló tanúsítványt. A minősítés kiterjed a társaság szinte teljes tevékenységére, műsorszórási és műsorterjesztési szolgáltatásaira.

Társaságunk a minőségirányítási rendszer részét is képező folyamatait a céloknak, a követelményeknek és a változásoknak megfelelően fejlesztette. Ennek igazolásául szolgál a sikeresen zárult - az SGS Hungária Kft. szakauditorai által elvégzett - újratanúsítási audit. A tanúsítási szkóp a korábbiakhoz képest a szerviztevékenységekkel immár, mint önálló folyamatokkal bővült. A tanúsítvány megújítása a szolgáltatásokat előállító, valamint az ezeket meghatározó irányítási és támogató folyamatok megfelelőségén túlmenően igazolja társaságunk minőség- és a vevőközpontúságát. 

Tudatosan törekszünk arra, hogy a minőségirányításnak az ISO 9001-es szabvány által közvetített és meghatározott szemlélete és gyakorlata hatékonyan támogassa a társaság folyamatainak fejlesztését, működtetését, értékelését, valamint azok javítását, szabályozását. Vevőink elégedettségének mérése, folyamataink értékelése, az üzemviteli adatok elemzése, valamint a rendszer részeként ismétlődően elvégzett belső auditok értékelése által nyert információk hasznosításával szolgáltatásaink minősége és megbízhatósága is növelhető. A társaság irányítási rendszerének integrált részeként értelmezett minőségirányítási rendszer számos elemében megfelel a teljes körű minőségirányítás (TQM) szemléletének és kritériumainak. A rendszer folyamatainak megbízható, a szabványkövetelményeket is kielégítő működtetése, valamint a szolgáltatások megfelelősége a társaság partnerei számára meggyőző bizonyítékul szolgál a vállalat megbízhatóságáról és hatékony működéséről.

ISO tanúsítvány - megnyitás

 

ISO 50001 tanúsítvány - megnyitás

2022. éves energiahatékonysági összefoglaló jelentés - megnyitás