HU| EN

Audio streaming szolgáltatás

A klasszikus platformokon történő lineáris műsorterjesztésen túl egyre inkább terjednek azok a szolgáltatások is, amelyek az audiovizuális tartalomfogyasztást igény szerinti időben (on-demand) és eszközökön (multi-screen) teszik lehetővé.

Társaságunk is megkezdte azokat a fejlesztéseket, amelyekkel az új digitális médiaterjesztési igények kiszolgálására is képesek vagyunk.

Az Antenna Hungária élő streaming platformja változatos streaming feladatokra nyújt költséghatékony, minőségi megoldást, függetlenül a műsor hosszától, a célközönségtől vagy a lejátszó eszköztől.

Az általunk előállított http stream átjut a céges tűzfalakon és proxy-kon, így – akár nagyvállalati környezetben is - nézhetővé/hallgathatóvá válnak a tartalmai.

Az így előállított audio streamek lejátszhatók a közismert média lejátszók (VLC, Winamp, Windows Media Player) segítségével, az internet böngészők beépített lejátszóival, vagy internetes rádió stream-ek lejátszására képes külső eszközökkel. A társaságunk által kínált streaming szolgáltatások lehetővé teszik akár iOS, akár Android, akár Windows eszközökön is az élő vagy On-Demand tartalmak hallgathatóságát.