HU| EN

DDoS védelmi szolgáltatások

AH DDoS védelmi szolgáltatás 

Napjaink egyik ugrásszerűen növekvő támadási formája az ún. DDoS támadás, vagyis a szolgáltatás megtagadással járó támadás, amely kivédésére 2017 óta hatékony védelmet kínál az Antenna Hungária.

A nagy techcégek által közzétett jelentések szerint a szolgáltatásmegtagadással járó támadások (DDoS) számának ugrásszerű megemelkedése volt tapasztalható 2020-ban. A 2020-as év első negyedében háromszorosára nőtt az oktatási és ügyintézési rendszerek ellen intézett támadások száma a Kaspersky jelentése szerint. A mennyiségi növekedés mellett a magas szintű technikai tudást igénylő, szofisztikált támadások aránya gyakorlatilag nem változott.

Az indulás óta az AH DDoS védelmi szolgáltatását folyamatos fejlődés jellemezte, mind a munkatársaink szakértelmét, mind pedig az AH DDoS védelmi rendszerét tekintve. Célunk, hogy hosszú távon hatékony és az ügyfeleink részére rugalmasan skálázható DDoS védelmi szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink részére, amely lehet a forgalom monitorozásán vagy akár csomagelemzésen alapuló szolgáltatás is.

Az Antenna Hungária szakemberei az ügyfél forgalmának profilozásával hatékony, menedzselt DDoS védelmet biztosítanak, amely műszaki konzultációs lehetőséggel, rendszeres riporttal, és online hozzáféréssel egészül ki. 

Hálózatba integrált DDoS védelem 

Az Antenna Hungária az Internet irányából a szolgáltatói hálózaton kívülről érkező szolgáltatás megtagadással járó támadások (DoS, DDoS) védelmére saját üzemeltetésű védelmi rendszerrel rendelkezik.

Az Antenna Hungária feltörekvő ICT piaci szereplőként versenyképes bérelt vonali internet szolgáltatást és hozzá kapcsolódó DDoS védelmi szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

 

További információkért, részletes ajánlatunkért keresse szakértékesítő munkatársainkat: itbiztonsag@ahrt.hu