HU| EN

mindigTV

A mindigTV szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy előfizetési díj, hűségnyilatkozat és szerződés nélkül, ingyenesen vehetjük igénybe, ha rendelkezünk megfelelő vételi eszközökkel. Kifogástalan digitális kép- és hangminőség, kényelmes kezelhetőség (pl. elektronikus műsorújság) jellemzi. Jelenleg 12 tévécsatorna – köztük a legnépszerűbb kereskedelmi és közszolgálati adások – érhető el a szolgáltatásnak  köszönhetően (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, M5 HD, Duna World HD, RTL, Spektrum Home+, TV2, Izaura TV, Dikh TV, MAX4) , ráadásul kiváló minőségben, szellemkép, villódzás, színtorzulás nélkül. A legmodernebb technológia alkalmazásával a tizenkét közül öt tévécsatorna HD-minőségben kerül kisugárzásra.
A legnépszerűbb kereskedelmi és közszolgálati tévécsatornák mellett a szolgáltatás keretében a közszolgálati rádiócsatornák is foghatók (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió, Dankó Rádió).

 A mindigTV szolgáltatás 2008 decemberében indult, országos lefedettséggel jelenleg a lakosság közel 99%-a számára elérhető. Ennek köszönhetően mindenkinek ajánljuk, akik előfizetési díj nélkül akár HD-minőségű csatornákat szeretnének nézni otthon vagy a hétvégi házukban, illetve jó megoldás lehet a mindigTV a lakásban a második vagy harmadik tévé számára is.

A digitális földfelszíni adás vételéhez szükséges eszközök:
• a régebbi tévékészülékekhez dekóder (azaz jelátalakító készülék, más néven set-top-box) • integrált tévé - olyan televíziókészülék, amelybe már gyárilag beépítették ezt a jelátalakító berendezést (DVB-T MPEG-4 tuner),
• és minden esetben megfelelő UHF szélessávú tető- vagy szoba antenna.

További részletek a www.mindigtv.hu honlapon.