HU| EN

Rendezvényszervezés

RENDEZVÉNYSZERVEZÉSI ÜZLETÁG

2019 júliusában a Társaság Keretmegállapodást kötött a Nemzeti Kommunikációs Hivatallal a Nemzeti Kommunikációs Hivatalról és a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszeréről szóló 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó vagy ahhoz önként csatlakozó szervezetek számára, a rendeletben szabályozott rendezvényszervezési feladatokhoz kapcsolódó szolgáltatások ellátására vonatkozóan a 4/2019 (VI. 04) számú Részvényesi határozat alapján. A feladat ellátására az AH új szervezeti egységet hozott létre rendezvényszervezési üzletág néven és a rendezvénytechnika szolgáltatást ezen szervezeti egység keretében nyújtja, egyúttal teljeskörű rendezvényszervezési feladatokat koordinál.
 

ANTENNA HUNGÁRIA RENDEZVÉNYTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSAI

Az Antenna Hungária Rendezvénytechnikai csapata Sportesemények, Fesztiválok, TV-s produkciók és egyéb tömegrendezvények minőségi keretét teremti meg összetett Audiovizuális technológiai rendszerek megtervezésével és kivitelezésével. Az esemény teljes színpad-, hang és fénytechnikai alapját LED fal kivetítők szolgáltatásával tesszük komplett vizuális élménnyé, életre keltve a rendezvényt.

Az Antenna Hungária a 2017 júliusában megrendezett Vizes Világbajnoksággal kezdte meg rendezvénytechnikai tevékenységét a hazai piacon. Ugyanezen év október 1-jén létrejött a rendezvénytechnikai osztály, melynek alapvető feladata a jelentős állami és sport rendezvények technikai feltételeinek biztosítása.

A saját rendezvényeink eszközkiszolgálásán túl, rendszeresen adunk „száraz bérletbe” partnereink részére hang és fénytechnikai berendezéseket, mely tovább növeli az eszközök kihasználtságát.
A 2018-as évben összesen 420 nm LED falat adtunk bérletbe.

Az üzletág a 2018-as év végére teljes színpad-, hang és fénytechnikai rendszerek megépítésére, egyedülálló LED fal eszközparkjának kezelésével komplett audió- és vizuális élmény szolgáltatására képes.

 

HANGTECHNIKA

Az Antenna Hungária hangrendszerei minden olyan rendezvény hangosítására alkalmasak mérettől függetlenül, ahol a minőség és az üzembiztosság az elsődleges szempontok között van.
A jelenkor legmagasabb színvonalú hangtechnikai rendszereit kínáljuk Önnek:

Professzionális Meyer Sound rendszerünk nagy hanghűségű, kiemelten megbízható, szimfonikus koncertek megszólaltatására is alkalmas mennyiségben és minőségben alkotnak egyedülálló eszközparkot.

A Meyer Sound hangfalak legújabb generációjának tagjai olyan világkörüli turnék szereplői, mint a Metallica, a Dave Matthews Band, a Journey, Ed Sheeran.

Ugyanez jellemző a DiGiCo keverőpultjainkra, melyek nem csak szolgáltatásaik tekintetében kimagaslóak, de valódi redundancia is megvalósítható velük, azaz a rendszerbe kötött fő keverőpult hibája esetén a tartalék észrevétlenül veszi át a szerepét. A bemeneteket összegyűjtő színpadi eszközök és a keverőpultok egymással szintén redundáns kapcsolatban állnak egy optikai gyűrű segítségével, melyről a rendszerbe kötött keverőpultok tetszés szerint tudnak dolgozni az akár 400 bemenet közül, valamint Avid VENUE S6L szintén álmai megvalósítására állnak rendelkezésre.

Amennyiben a feladat egy sokkal nagyobb terület hangosításának a megoldása, az Antenna Hungária ehhez is rendelkezik megoldással. IP alapú audioátviteli rendszere teljesen transzparens, így bármiféle minőségromlás nélkül lehet eljuttatni a hangot akár kilométeres távolságokra. Az átvitel biztonságát garantálja a kétszeres redundáns optikai gyűrű, mely akár több helyen is megsérülhet anélkül, hogy bármilyennemű hatása legyen az átvitelre.

MEGJELENÍTŐK
A legkülönlegesebb megrendelői igények megvalósítására is alkalmas összesen 1600 m² LED fal olyan installációk megtervezését teszik lehetővé, melyek a hazai és a nemzetközi elvárásoknak megfelelően kombinálható. A televíziós közvetítési szabványoknak megfelelő kivitel, tökéletes képi minőségért. További képi megjelenítő eszközeink: Projektor (élményvetítés, épületfestés) Digital Signage oszlopok (havaria rendszerek, vendégtájékoztatás)

FÉNYTECHNIKA
Nagyteljesítményű világítástechnikai eszközök állnak rendelkezésünkre egyedülállóan nagyméretű produkciók színpadi és aréna környezetben való megszólaltatásához show-fény rendszereken keresztül. (Showfény, versenyvilágítás, ködgép)

SZÍNPADTECHNIKA
Színpadelemek, Trussok, korlátok.

ERŐSÁRAM
Aggregátorok, szünetmentes áramellátás

KIEMELT ÜGYFELEINK:

NKOH: Hungarofest Nonprofit Kft., CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Kft., Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt., NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., Magyar Fejlesztési Bank, Miniszterelnökség, Miniszterelnöki Kabinetiroda, NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., Innovációs és Technológiai Minisztérium, Edutus Egyetem, Nemzeti Befektetési Ügynökség 

Sportszövetségek: Magyar Asztalitenisz Szövetség, Magyar Úszó Szövetség, Magyar Öttusa Szövetség, Magyar Vívó Szövetség, Magyar Kajak-Kenu Szövetség

TV-s követítések: AMC NETWORKS CENTRAL EUROPE KFT., APROPÓ MÉDIA PRODUKCIÓS KFT., MTVA 

Egyéb: Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft., Irub Kft., Moonlight Event Kft., United World Wrestling (UWW), Ostermann Kft., Hungaroring Sport Zrt.

 

2019

Állami rendezvény:  Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emléknapja, Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója, A nemzeti összetartozás napja (Trianon), 30 éve szabadon - Szabadságkoncert, Augusztus 20-ai nemzeti ünnep, Nemzetközi sajtótájékoztatók

Fesztivál: VOLT Fesztivál, Derby Fesztivál - Kincsem Park, Balaton Sound, SZIGET Fesztivál, Szerencsejáték Zrt. - Bryan Adams koncert

Konferencia: Media Hungary 2019, Internet Hungary 2019, Infotér Balatonfüred 2019, ITM Konferencia, Demográfiai Csúcs Konferencia, HIPA - szakmai konferencia, II. Nemzetközi Konferencia a Keresztényüldözésről

NKOH: CED - Kárpát-medencei gazdasági EXPO 2019, Magyar Divat & Design Ügynökség ,  Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő, Magyarország 365 fotópályázat, Ázsia-Európa Találkozó - Közlekedési Miniszteri Értekezlet 

Sport: HUNGARORING (ETRC, WTCR, F1, ...), Nagy Futam, Vívó VB és OB, GKK Kard Világkupa, Öttusa VB, Asztalitenisz VB, FINA Junior VB, Kajak kenu VB, V4 Future Sports Festival, All Star Polo Gala, World Robot Olympiad 2019 nemzetközi robotépítési és -programozási Világdöntő

TV-s produkció: Magyarország Szeretlek, Fölszállott a páva, A DAL, X-Faktor 2019, Mountainbike EB, Birkózó EB, Asztalitenisz VB, Vívó VB, Kajak-kenu VB, V4 Future Sports Festival

 

2018

A 2018-as évben olyan Sportesemények, Fesztiválok, TV-s produkciók és egyéb tömegrendezvények technikai kiszolgálásában vett részt a rendezvénytechnikai üzletág, amelyek hazai én nemzetközi elismerést vívtak ki az Antenna Hungária Zrt. egészének.

Összetett technológiai rendszerek tervezésével és kivitelezésével segítette a Társaság 2018 során megrendezett három nagy állami ünnep fővárosi rendezvénysorozatainak technikai megvalósulását március 15-én, augusztus 20-án, október 23-án.

A Társaság vállalta a Visegrádi négyek (V4) 2018-as magyar elnökségi programokkal összefüggő események, ezen belül kulturális-, sport és közéleti rendezvények magas szintű technikai kiszolgálását, és széles hazai közönséget elérő produkciók, mint a Redbull Air Race, Sziget fesztivál vagy a Hősök terén megrendezett Sting koncert teljes színpad-, hang-, fény és LED kivetítős rendezvénytechnikai szolgáltatását.

A 2018-as év során húsznál több hazai Sportrendezvény technikai megvalósításáért végezte el a Társaság, köztük világesemények nemzetközi elvárásai szerinti AV rendszerkiépítés (pl. Forma1 Magyar Nagydíj, FINA Úszó Világkupa vagy a Birkózó Világbajnokság). Az üzletág a 2018-as év végére teljes színpad-, hang és fénytechnikai rendszerek, egyedülálló LED fal eszközparkjának kezelésével komplett audió- és vizuális élmény szolgáltatására volt képes.