HU| EN

Támogatási szerződést kötött Kapás Boglárkával és Kenderesi Tamás úszókkal az Antenna Hungária

A két olimpiai érmes a júniustól induló kommunikációs kampányok arca

A műsorterjesztési és telekommunikációs szektor meghatározó szereplője, az Antenna Hungária, az év végéig szóló támogatási szerződést kötött Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás olimpiai érmes úszókkal, akik a közelgő budapesti Vizes Világbajnokságon is dobogós helyezésekre számítanak. A két reménységre akik ifjúsági olimpiai bajnoki aranyéremmel is büszkélkedhetnek – épített új lakossági kommunikációs kampányokkal (MinDig TV és MinDig TV Extra) június elejétől találkozhatnak az érdeklődők.

A hazai tulajdonban lévő Antenna Hungária Zrt. anyagi támogatásával kívánja elismerni a két fiatal úszó eddigi példaértékű eredményeit és szeretné segíteni, ösztönözni felkészülésüket a 2017-es hazai rendezésű Vizes Világbajnokságra.

Az együttműködési megállapodás értelmében az Antenna Hungária Zrt. 2017-es lakossági kommunikációs kampányait televíziós, online és nyomtatott reklámanyagok esetében is a két fiatal tehetségre építi. Kapás Boglárka a digitális földfelszíni ingyenes szolgáltatás, a MinDig TV, míg Kenderesi Tamás a fizetős, MinDig TV Extra márkának lett az arca. A két támogatott sportoló közreműködésével a Vizes Világbajnokság leendő színhelyén, a Duna Arénában került sor a reklámfilmek forgatására, melyekkel június közepétől találkozhatnak az érdeklődők a televíziós csatornákon.

„Örömünkre szolgál, hogy Kapás Bogi és Kenderesi Tomi személyében két rendkívüli tudású, szerény és szorgalmas sportoló képviseli a digitális televíziós szolgáltatásainkat az új kommunikációs kampányainkban. Nagy reményeket fűzünk az idei együttműködésünkhöz és bízunk benne, hogy a cégünk által biztosított támogatás is hozzájárul a két úszó sikeres szerepléséhez a Vizes Világbajnokságon” – mondta Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

„Az életem jelenlegi szakasza szinte kizárólag az úszásról szól, nagyon sokat segít a családom, hogy csakis erre koncentrálhassak. Természetesen nekem is szükségem van pihenőidőre, ilyenkor szívesen nézek filmeket, többek között emiatt is érzem magamhoz közel, hogy az Antenna Hungária MinDig TV kampányarca lehetek. Köszönöm a bizalmat és a támogatást! Az Olimpiára úgy utaztam ki, hogy mindenképpen éremmel szeretnék hazatérni, szerencsére sikerült elérnem, egyetlen elvesztegetett centiméter sem maradt a medencében. Ezzel az elszántsággal várom a Vizes VB-t, amely különleges esemény lesz, hiszen egy Magyarországon megrendezett nemzetközi verseny mindig közel áll a szívemhez, azt hiszem, nem kell ragoznom a hazai közönség lélekerősítő hatását”  – tette hozzá Kapás Boglárka, a riói olimpia bronzérmes úszója, az UTE sportolója.

„Büszkeséggel tölt el, hogy az Antenna Hungária eddigi eredményeimet elismerve és a világbajnoki felkészülésemet segítve támogatást szavazott meg nekem. Minden erőmmel azon leszek, hogy a hazai szurkolók támogatásával javítani tudjak az olimpiai helyezésemen, és bizonyítani tudjam, hogy rászolgáltam a bizalomra. Örülök annak, hogy a MinDig TV Extra „Koncentrálj a lényegre!” kampányában „képernyős” szerepet kaptam. A rólam készült reklámfilm és a többi megjelenés bizonyára sok honfitársamat emlékezteti majd az olimpiai versenyzésemre, és készteti őket arra, hogy szorítsanak nekem a Vizes Világbajnokságon” – mondta a 20 esztendős Kenderesi Tamás, a Pécsi Nonprofit Sport Zrt. sportolója, az egyetlen olyan magyar úszó, akinek kétszer is sikerült legyőznie a 23-szoros olimpiai bajnok amerikai Michael Phelps-szet.


                      Antenna Hungária Zrt. 

 

További információ:
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink