HU| EN

mindiGO TV - túl a 100 ezer regisztráción!

A mindiGO TV applikáción regisztrálók száma hat hónap alatt elérte a 110 ezer felhasználót.

A mindiGO TV applikáción regisztrálók száma hat hónap alatt elérte a 110 ezer felhasználót. A korábbi MinDig TV App helyébe lépő új alkalmazás nem csak nevében, hanem funkcióiban és tartalmában is teljesen megújult.

A mindiGO TV alkalmazással külön díj fizetése nélkül 17 tévécsatornát érhetnek el a nézők. A MinDig TV Extra előfizetői az alkalmazás segítségével pedig magukkal vihetik azon csatornák többségét is, amelyek az előfizetéses csomagjukban szerepelnek, így összesen közel 60 tévécsatorna érhető el a mindiGO TV kínálatában. Az Android és iPhone mobiltelefonokon és a tv.mindigo.hu weboldalon böngészőből futó ingyenesen letölthető alkalmazást jelenleg átlagosan havonta már hetvenötezren használják. 

A mindiGO TV a díjmentesen elérhető tartalmak mellett több kiegészítő előfizetéses csomagot is kínál. Újdonság a Sony Mozicsomag, amely a Sony Pictures Television öt népszerű csatornája mellett (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Movie Channel, Sony Max) az AXN Now folyamatosan frissülő videótárát is tartalmazza, amelyben olyan műsorok érhetők el, mint a SWAT – Különleges egység, Elfeledve, 200 első randi, Ízig-vérig, Profilozók, Az újonc, Életfogytig zsaru, és az Ártatlan pofon stb.  

A felhasználók médiafogyasztási szokására jellemző, hogy az esti, illetve a hétvégi időszakban megnövekszik az indítások és kattintások száma. A kiemelt sportesemények esetében és az ún. kódolatlan időszakok alatt (amikor egy-egy tartalomszolgáltató bizonyos időszakra ingyenesen elérhetővé teszi a műsorfolyamát az applikációban is) megemelkedik az aktív felhasználók száma. A díjmentesen elérhető csatornák közül az M4 Sport csatorna magasan a legnépszerűbb, ezt követi az M1 és a Duna TV.

Az Antenna Hungária egy olyan integrált média platform kialakításán dolgozik, amely a nézők széleskörű médiafogyasztási igényeit tudja kiszolgálni. A több mint 1,2 millió nézőt elérő MinDig TV, az előfizetéses TV, és az az online kínálat (OTT) folyamatosan bővül. Az OTT szolgáltatások – mint, amilyen a mindiGO TV is - komoly jövő előtt állnak. Ezáltal az önállóan működő lokális, egyedi tartalmak mellett a földi digitális műsorszórás is kiterjesztésre kerül az online felületekre. A legújabb streaming technológiák segítségével, webes és mobil alkalmazások mellett terveink szerint okostévés alkalmazásként is elérhetővé válik a jövőben.

További híreink