HU| EN

Kódolatlanul érhető el Film+ csatorna a MinDig TV kínálatában!

Október 20. és november 3. között

Október utolsó két hetében a népszerű filmcsatorna, a Film+ is kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Október 20. és november 3. között a MinDig TV nézői díjmentesen élvezhetik a csatorna színes műsorkínálatát.

A kiemelt időszakban a csatorna rengeteg népszerű mozifilmet tűz műsorára. A Marvel-képregények alapján készült egész estés fantasy-filmek között látható lesz a méltán népszerű Vasember 3 Robert Downey Jr. és Gwyneth Paltrow főszereplésével. Műsorra kerül a Bosszúállok - Ultron kora is, amelyben visszatér a vasmanus, Robert Downey Jr., akárcsak Scarlett Johansson  és Chris Evans. A galaxis őrzői című ugyancsak Marvel-opuszban pedig a főbb szerepeket Chris Pratt és Zoe Saldana alakítják. A Hangya szuperképessége, hogy rendkívül apró méretűre képes zsugorodni, miközben ereje megsokszorozódik. A Hangya című sci-fi főbb szerepeit Paul Rudd, Evangeline Lilly és Michael Douglas alakítják. A csatornára kapcsolók a népszerű Marvel-filmek mellett más műfajú mozikra is számíthatnak. A kódolatlan hetek alatt Nicolas Cage (Benjamin Franklin Gates) A nemzet aranya - Titkok könyve című humoros kalandfilmben archeológusként egy legendás családi kincs megtalálását tűzi ki célul, amelyben társai Diane Kruger, Justin Bartha és Jon Voight. A Jupiter felemelkedése című amerikai „űropera” főszereplői Mila Kunis és Channing Tatum, a kozmikus kalandfilm nem mentes az izgalomtól és a kellemesen irónikus humortól sem. A holnap határa című science - fictionben pedig Tom Cruise száll harcba az emberiség megmentéséért egy, az űrből érkezett könyörtelen fajjal szemben. Ehhez a harchoz csatlakozik egy különlegesen kiképzett katona Emily Blunt személyében. Tehát izgalomban, humorban és romantikában nem lesz hiány!

A csatorna a 13. programhelyen és a D multiplexen érhető el. További, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink