HU| EN

Kódolatlanul érhető el a FILM4 csatornája májusban

Május 1. és május 30. között kódolatlanul érhető el a FILM4 csatornája a MinDig TV rendszerében. A FILM4 csatornáját a fenti időszakban a mindiGO TV online felületén is ingyenesen élvezhetik a nézők.

A FILM4 csatornáján a kódolatlan időszakban számos tévéfilm közül választhatnak a nézők, lesznek drámák, krimik, vígjátékok és romantikus filmek egyaránt. A filmek mellett a népszerű sorozatok is helyet kapnak. Május 3-án, pénteken a Félreismert szerelem című kanadai film kerül adásba, amelyben egy főiskolás lány beleszeret professzorába. Hozzámegy, de hamarosan feltárul a férfi sötét múltja.  Május 4-én este szintén egy drámán izgulhatnak a nézők. A Kegyetlen vakáció című filmben a várva-várt nyaralás rémálommá válik egy édesanya számára, amikor lányai nyaralni mennek San-Diegoba, de a lányoknak egy buli után nyoma veszik. Május 5-én egy sokkal könnyedebb szórakozást ígérő film lesz képernyőn, a Szökevény hercegnő című romantikus film. Amikor egy hercegnő elszökik kísérőitől, hogy felfedezze a karácsonyi pompába öltöztetett New Yorkot, megismerkedik egy fiatalemberrel, aki megmutatja a gyönyörű idegennek a város ismeretlen oldalát. Május 9-én este Ivana Trump, a világhírű síelő életébe nyújt bepillantást az Ivana Trump: Mindent a szerelemért című életrajzi ihletésű film. A film hűen mutatja be a kommunista Csehszlovákiában született síelő csodagyerek útját a világhírnévhez. Május 11-én szombat este a Gengszter románc című amerikai romantikus film látható. Larry Gigli (Ben Affleck) maffiózónak készül. Főnöke megbízza egy kaliforniai vizsgálóbíró testvérének az elrablásával. Gigli el is rabolja Briant (Justin Bartha). A feladat kis híján az őrületbe kergeti, ráadásul bizalmatlan főnöke a nyakára küldi Rickit (Jennifer Lopez), a rideg bérgyilkosnőt. A következő hétvégére is jut egy amerikai, romantikus vígjáték. Május 19-én vasárnap este a Dirty Dancing 2. című zenés, táncos amerikai filmet láthatják a csatornára kapcsolók. A 18 éves Katey (Romola Garai) Havannába érkezik, ahol apja a Ford Művek vezetője. A kissé különc lányt mágnesként vonzzák az utcai táncosok, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javierhez (Diego Luna) vonzódik. Rábeszéli a fiút, hogy tanítsa meg a salsára és legyen a partnere az országos táncbajnokságon. Katey sutba dobja könyveit és éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig sosem látott arcát.

Május utolsó hétvégjén, május 26-án pénteken is a romantikus filmek szerelmesei örülhetnek. Este a Flört a fellegekben című film lesz műsoron. Donna (Gwyneth Paltrow) kisvárosi amerikai lány, aki világot akar látni. Légikísérő szeretne lenni. Erőt ad ehhez a légikísérők példaképe, Sally (Candice Bergen) és önéletrajza. Első lépésként Donna egy kis légitársaságnál kezd dolgozni. Majd megismeri személyesen is Sally-t.  Az egyik járaton az elkeseredett lány meglátja egy régi ismerősét, John-t (Mike Myers). A férfi sármos, de link alak, Donna mégis sokat ingadozik a szerelem és a karrier között.

Az egy hónap alatt a filmek mellett számos sorozat is helyet kap a csatorna műsorkínálatában olyanok, mint; az Álomhajó, Álom és szerelem: Katie Fjorde, Álom és szerelem: Inga Lidstörm, Garázsvásári rejtélyek, vagy a Vadrózsák völgyében.

A FILM4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

A csatorna az 40. programhelyen, a D jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

További információ:

 

Tóth András

Kommunikációs vezető

Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110

E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

 

 

 

 

 

 

További híreink