HU| EN

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

Kódolatlan lesz a Kiwi TV, a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1

Budapest, 2020. május 29. – Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban.

Csodás kalandok, izgalmas mesék a Kiwi TV-n, kicsiknek és nagyoknak

Országos tévépremierrel érkezik június 1-jén A varázslatos iskolabusz újra száguld című mesefilm a Kiwi TV-n. A Walkerville iskolabusz volánja mögé ezúttal Miss Mitzi húga, Fiona ül, hogy izgalmas kalandokra, tudományos mókában gazdag kirándulásokra vigye az osztályt (hétköznaponként, 19:00-től). 20:00 órától Szabó Gyula mesélővel a magyar népmesekincs ismert és kevésbé ismert történetei elevenednek meg a Magyar népmesék epizódjaiban. 20:30-tól pedig dupla részekkel várja a kicsiket és a nagyokat is a Hupikék törpikék. Ám Hókuszpók hiába próbálkozik, a törpök mindig túljárnak az eszén…

Hétköznap 16:00-tól a Gorcsok és Gumblik földjére kalandozhatunk, ahol egy messzi, távoli, elfelejtett völgyben tombol a csata jó és gonosz között. Kövessük együtt a három hős gumbli, Tink, Bounce és Willi kalandjait! 17:00 órától Bitz és Bob a fiatal lány és kisöccse jelentkezik Barkácsfalváról. Legyen szó matematikáról, technológiáról, mérnöki dolgokról, Bitznek egyik sem jelent kihívást. Próbáld ki te is, hogyan működik a lift és libikóka, miért olvad a jég gyorsabban a napon, és hogyan kell térképet olvasni. Ha kekszet adsz egy egérnek nem fogsz unatkozni, hiszen Egérke, Oliver és barátaik, egy malac, egy jávorszarvas, egy kutya és egy macska mindig váratlan kalandokba keverednek (minden hétköznap, 18:00-tól).

Hétvégenként 18:00 órától jön a JoNalu, Jo és Naya, a két kisegér valamint Lu, azaz Ludwig, a kis bogár jó barátok kalandjai, akik Paul szobájából nyíló egérlyukban élnek. 19:00-tól Trükkös Tom hívja a gyerekeket egy elvarázsolt világba. Tom egy átlagos 8 éves fiúnak tűnik, de mágikus övének és persze némi varázsmozdulatnak köszönhetően egy apró, ám hatalmas erővel rendelkező szuperhőssé változik.

A természet csodái a NatGeo Wild csatorna kínálatában

Június 8-ával kezdődik az Óceánok hete a WILD-on! Ez alatt a hét nap alatt minden este 18:00-tól víz alatti utazást kínálnak a nézőknek, megismertetik a mélytengeri élővilág sokszínűségét, és az annak megmentése érdekében folytatott erőfeszítéseket. Június 7-étől vasárnaponként 18:00-tól Az Afrika rejtett csodái sorozat bemutatja, hogy a forró sivatagjaival, aktív vulkánjaival és impozáns tavaival Afrika a végletek kontinense: egy vad, elbűvölő szépségű, de még az őslakóit is szélsőségesen próbára tevő földrész, ahol csak az képes életben maradni, aki tökéletesen alkalmazkodott a természet szigorú feltételeihez – és aki készen áll a túlélésért nap, mint nap megharcolni...

Lemaradtál a Dr. Pol állatklinikája epizódjairól, de megismernéd a legendás állatorvost, akinek minden mozdulatát az állatok szeretete és a gyógyítás vágya vezérli? Keresd a sorozat ismétléseit különböző időpontokban a WILD-on! Dr. Oakley házhoz megy – Dr. Michelle Oakley tökéletesen tudja, mit kell tenni, ha egy szánhúzó kutya műtétre szorul, vagy ha egy vadon élő pézsmatulkot teljes kivizsgálásnak kell alávetni. A sorozat legjobb epizódjait a hét különböző időpontjaiban ismételik, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Családi mozik, premierek és filmek megszakítás nélkül a Paramount Channel műsorán

Június 6-án szuper családi filmek jönnek, Zsebibaba, Tigris és Micimackó készen áll, hogy játszanak és nevessenek. De Nyuszi elvárja, hogy mindannyian maradjanak bent addig, amíg a tavaszi nagytakarításnak nincs vége. Vajon van valami, ami meg tudja változtatni Nyuszi hozzáállását? Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával (13:00 órától).

Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Sully, az óriás szőrmók az egyik legsikeresebb alkalmazott a cégnél, ő a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Sully és asszisztense, Mike sikolyokat gyűjt, amikből energiát nyernek a világuknak, azonban életük felfordul, amikor egy kislány betéved a szörnyek világába (15:45-től). Maugli egy kisfiú, aki a dzsungelben nevelkedett farkasok között. Egy magával ragadó utazás veszi kezdetét, amikor arra kényszerül, hogy elhagyja az egyetlen helyet, amit otthonának nevezhet. A dzsungel könyve 17:25-tól látható.

Júniusban számtalan filmpremier is várja a MinDig TV nézőket. Az öreg fafaragó művész, Mr. Meacham (Robert Redford) rengeteget mesélt a helyi gyerekeknek a veszedelmes sárkányról, ám vadőrként dolgozó lánya, Grace számára ezek a történetek csupán mesék, amíg nem találkozik Pete-tel, egy titokzatos tízéves fiúval, akinek nincs családja, sem otthona, s aki azt állítja, hogy az erdőben él hatalmas zöld sárkányával, Elliott-tal. Június 1-jén 21:00 órától látható az Elliott, a sárkány című családi kalandfilm. Az Elvált Szülők Felnőtt Gyermekei filmben egy felnőtt férfi még mindig elvált szülei kereszttüzében áll. Idővel rájön, hogy tudatlanul része volt egy elvált szülők gyermekeivel kapcsolatos kutatásnak, életét pedig évekkel később is nyomon követik (június 3., 21:00-tól).

A Yellowstone című sorozatban Kevin Costner játssza John Duttont, a Montana ranch családfőjét, aki az Egyesült Államok legnagyobb birtokának tulajdonosa. A Yellowstone, Dutton történetét meséli el, aki a földje megvédéséért, valamint családja egységének a megőrzéséért harcol (június 4., 21:00-tól). Az Egyiptom istenei amerikai kalandfilmeben Set, a sötétség kegyetlen istene elfoglalta Egyiptom trónját, és az egykor békés és csodálatos birodalom felett most káosz uralkodik. Néhányan viszont mernek lázadni ellene (június 6., 21:00 órától). A Match Point című romantikus történetben Chris, a teniszező beleszeret legjobb barátjának új párjába, egy gyönyörű színésznőbe. Szerelme a lány iránt korántsem viszonzatlan (június 9., 21:00-tól).

A kódolatlan időszak alatt reklámok és megszakítások nélkül várja a nézőket az Ollókezű Edward, a Kísértés két szólamban, A Grand Budapest Hotel vagy a Szülői felügyelet nélkül című film is a Paramount Channelen.

Foci minden mennyiségben a Sport1 csatornán

A Sport1-en két hét alatt szinte minden napra jut egy rangos német futballmeccs, összesen 22 élő találkozót szurkolhatunk végig. Június 1-jén – mint minden hétfőn – jön a Bundesliga 29. fordulójához kapcsolódó Germánia című műsor, amely felvezeti a forduló zárómeccsét, amelyet az 1. FC Köln és a Lipcse vív. Igen, utóbbiban akár két magyar játékos is pályára léphet Gulácsi Péter és Willi Orban személyében (június 1., 19:30-tól).

Mindig nagy öröm, ha elkezdődik valami. És bizony a Bundesliga 30. fordulója egy Freiburg-Mönchenglandbach találkozóval kezdődik június 5-én, ahol vélhetően Sallai Roland is pályára lép (június 5., 20:30-tól). Szombaton (június 6.) két Bundesliga-meccs is látható majd a Sport1-en. Előbbin (15 órától) a Bayer Leverkusen és a Bayern München, utóbbin (18:15) a Borussia Dortmund és a Hertha BSC csatázik. Június 7-én hét órát tölthetünk Bundesliga mámorban, ehhez 13:15-kor kell a Sport1-re kapcsolni és szépen sorban érkezik a Werder Bremen – Wolfsburg, az Union Berlin – Schalke és az Augsburg - 1. FC Köln rangadó.  A 31. forduló június 12-én a Hoffenheim – Lipcse meccsel indul, a Borussia Dortmund és a Bayern München pedig szombaton játszik, előbbi a Düsseldorfhoz látogat, utóbbi a Mönchenglandbach csapatát fogadja. Nézd élőben június 13-án szombaton 15 órától a Sport1-en a két sztárcsapatot! Végül ajánlhatunk vasárnapra egy jó Bundesliga-duplát? Ezúttal a Mainz – Augsburg és a Schalke – Leverkusen vár ránk (június 14., 15:30-tól).

A Német Kupa elődöntőit június 9-én és 10-én rendezik, a nemzetközi futball talán legszebb története, hogy egy negyedosztályú csapat, az 1. FC Saarbrücken is versenyben van még a Bayern München, a Leverkusen és az Eintracht Frankfurt mellett. Ez egy csoda és ilyenre még nem volt példa a sorozat történetében.

Nem csak foci

Szeretnéd tudni, ki lesz a Karanténkirály? Például Fodor Csenge, Bogdán Ádám, Torghelle Sándor, Lékai Máté, Dombi Tibor és Ligetvári Patrik küzd a trónért a Sport1-en keddenként és szombatonként jelentkező vetélkedőben. 

Folyamatosan zajlik, és június 4-én már a 42. játéknapjához érkezik a koronavírusjárvány miatt kitalált és megrendezett PDC Home Tour. Aki az első két helyek valamelyikén végez, az bejut a másnapi fináléba (június.04., 20:30-tól).

A küzdősportok szerelmeseinek kiváló hír, hogy magyar idő szerint június 7-én hajnalban megrendezik a rangos UFC 250 gálát, amelyet az élő közvetítés mellett vasárnap főműsoridőben is meg lehet majd nézni a Sport1-en.

A koronavírusjárvány egyetlenegy pozitívuma az NBA szerelmesei számára az, hogy a Sport TV számára megnyílt az NBA archívuma, és rengeteg emlékezetes, felejthetetlen, történelmi meccset sugároz. Egy példa a sok közül a június 11-én 22 órakor kezdődő Best of NBA meccs, Zion Williamson bemutatkozása az NBA-ben a San Antonio Spurs ellen.

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészülékén.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Kiwi TV

45

D

NatGEO Wild

57

E

Paramount Channel

22

D

Sport1

26

D

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

A TV4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

 

 

További híreink