HU| EN

Kódolatlan hetek a VIASAT3 műsorán

A VIASAT3 műsora március 19. és április 15. között ingyenesen érhető el közel 750 ezer MinDig TV háztartásban

A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján csaknem egy hónapon keresztül, március 19-től április 15-ig, ingyenesen fogható a VIASAT3 csatorna a közel 750 ezer MinDig TV háztartásban.

A VIASAT3 nézői a kódolatlan időszakban a csatorna több saját gyártású produkciójával is találkozhatnak.  Március 26-án este 20 órától érkezik, az Ide süss! – Az ország nagy cukrászversenye, a nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójának első évada. A hétköznapokon jelentkező műsorban az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek majd meg egymással. A versenyzők minden adásban új kihívással járó feladatot kapnak, amelyben bizonyíthatják kreativitásukat és rátermettségüket. Természetesen a műsor végén a jól megérdemelt jutalom sem maradhat el, a zsűri elismerésén túl a fődíj 5 millió Ft. Hamarosan a második évaddal folytatódik a Feleségek luxuskivitelben című saját gyártású reality sorozat. A folytatásban ismét a drága ruhák, a luxus és a fényűző party-k lesznek a középpontban. Az eddigi szereplők mellett újabb két feleség mutatja meg, milyen a tehetős üzletasszonyok és sikeres családanyák élete. Az előző évadban megismert Yvonne Dederick, a TV2 volt tulajdonosa mellett barátnője, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosának felesége, Polgár Tünde is csatlakozik a luxusfeleségek elit csapatához.

A csatorna a saját gyártású műsorok mellett izgalmas filmekkel is jelentkezik. Számos Marvel filmmel találkozhatunk, mint például a Vasember 3. Robert Downey Jr.-ral a főszerepben, vagy az Amerika kapitány című amerikai akciófilm Chris Evans, Samuel L. Jackson, és Scarlett Johansson főszereplésével. Szintén a már fent említett sztárokkal kerül adásba a Bosszúállók című film is.   A Thor „sorozat” rajongói sem maradnak szórakozás nélkül, ugyanis a csatorna műsorán szerepelnek a Thor és a Thor: Sötét világ című filmek is, amelyekben a főbb szerepeket Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, és Natalie Portman játsszák. Április 6-án este szintén egy Marvel-film kerül bemutatásra: A galaxis őrzői Chris Pratt, Vin Diesel és Bradley Cooper főszereplésével.

Az izgalmakból a sorozatok rajongói sem maradhatnak ki. Április 3-án este indul a Lucifer című amerikai fantasztikus bűnügyi dráma harmadik évada, amely nem is játszódhatna máshol, mint Los Angelesben, az „Angyalok városában”. Tovább folytatódik az Agymenők című amerikai vígjátéksorozat, melynek első és második évadjával is találkozhatnak azok a nézők, akik a csatornára kapcsolnak.

Az VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint mindkét csatornánál hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A csatorna a 36. programhelyen, a B jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

További információ:

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

További híreink