HU| EN

Két hétig kódolatlanul nézhető az AXN tévécsatorna - 2019.10.28.

2019. október 28. és november 10. között

Budapest, 2019. október 25 - Két hétig kódolatlanul nézhető az AXN tévécsatorna minden MinDig TV néző számára. 2019. október 28. és november 10. között 750 ezer háztartásban sci-fi, akció  és bűnügyi sorozatokat és filmeket láthatnak a nézők a SONY Pictures Entertainment és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően. A csatorna műsora a kódolatlan időszakban a mindiGO TV-n is elérhető lesz.

A SONY Pictures Entertainment és az Antenna Hungária közötti megállapodás alapján október végétől november közepéig kódolatlanul, előfizetés nélkül lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára az AXN csatorna, amelyen többek között akció, sci-fi és bűnügyi filmeket és a sorozatokat láthatnak a nézők.

Az AXN kéthetes kódolatlan időszakában országos tévépremierként minden hétfőn 21-órától Los Angeles legjobbjai című amerikai bűnügyi sorozat lesz látható. A Bad Boys 2-ből, Marcus Burnett (Martin Lawrence) nyomozó húgaként megismert Syd Burnett (Gabrielle Union) új életet szeretne kezdeni, ezért áthelyezteti magát Miamiból a Los Angelesi-i rendőrségre. Új munkahelyén együtt kell működnie Nancy McKenna nyomozóval (Jessica Alba), egy dolgozó anyával, aki meglehetősen irigyli Syd szabadszelleműségét és az élethez való hozzáállását. A csatorna az első évadát mutatja be a Manifest című misztikus dráma sorozatnak november 5-én, amely minden kedden 21 órától lesz látható majd. A Montego Air 828-as járata turbulenciába kerül, de a személyzet és az utasok megkönnyebbülésére a gép biztonságosan landol. Az utazással töltött néhány óra leforgása alatt azonban a világ öt évet öregszik. Az új, lehetetlen helyzet azonban egy második esélyt is jelent számukra az életben. November 3-án vasárnap este 21-órakor a Jumanji című amerikai kalandfilmet tűzi műsorára a csatorna. A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. A Grand Hotel Miami első évada november 8-ától péntek esténként jelentkezik dupla részekkel. A multikulturális Miami Beach-en játszódó provokatív dráma az utolsó családi tulajdonban lévő szállodát, illetve lakóinak életét mutatja be. A szálloda tulajdonosa, Santiago Mendoza (Demián Bichir), elbűvölő második feleségével, Gigivel (Roselyn Sanchez) és felnőtt gyermekeikkel él, akik bizony kiélvezik a siker hozta kényelmet. A gazdag és gyönyörű vendégek luxusban sütkérezhetnek, ám a tökéletes idill látszata mögött botrányok, növekvő adósságok és mélyen őrzött titkok rejtőznek. November hónapban és a kódolatlan időszakban a Star Wars – Csillagok háborúja és a Man in Black – Sötét zsaruk című „sorozat” filmjei is láthatóak lesznek az AXN film kínálatában.

Az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

Az AXN a B jelű multiplexen, és az 16. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További híreink