HU| EN

Jövőre megújul a MinDig TV Extra előfizetéses digitális televíziós szolgáltatásunk

Az Antenna Hungária nyerte el a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság digitális televíziós frekvenciák üzemeltetési jogosultságára kiírt pályázatát

Ennek értelmében 2020 őszétől további 12 éven keresztül üzemeltethetjük a MinDig TV előfizetési díj nélkül elérhető, valamint a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében kínált, előfizetéses szolgáltatásainkat.

 

MIT JELENT EZ A NÉZŐK ÉS ELŐFIZETŐK SZÁMÁRA?

 

A MinDig TV szolgáltatás keretében előfizetési díj nélkül elérhető csatornákat 2020. szeptemberét követően is a jelenlegivel megegyező technológiával (DVB-T MPEG4) fogjuk sugározni, ezáltal a műsorok vételében nem lesz változás, a jelenlegi vevő­berendezések továbbra is alkalmasak lesznek a szolgáltatás vételére.

A MinDig TV Extra előfizetéses szolgáltatásunk jövő ősszel megújul, az NMHH pályázat alapján a fizetős kínálat már csak új technológián (DVB-T2 HEVC) biztosítható. A legmodernebb technológia bevezetése lehetőséget kínál arra, hogy az előfizetőink igényeit még jobban kiszolgáló szolgáltatáscsomagot tudjunk biztosítani, mind a hagyományos digitális földfelszíni televíziós, mind az internet-alapú kínálatunkat illetően.

 

MILYEN TEENDŐJE VAN AZ ELŐFIZETŐKNEK A TECHNOLÓGIAVÁLTÁS KAPCSÁN?

 

Az előfizetéses csomagokat érintő technológiaváltás szükségessé teszi mind a dekóderek, mind a CA-modulok cseréjét. Jó hírünk, hogy az új DVB-T2 HEVC dekóderek és CA-modulok cseréjét az Antenna Hungária fogja biztosítani előfizetői részére, előreláthatólag 2020 január és augusztus közötti periódusban.

Ennek keretében társaságunk postai kiszállítás útján térítésmentesen bocsátja az előfizetőink rendelkezésére az új vevőkészü­léket (dekóder vagy CA-modul). A szolgáltatás tartalmi megújítására előreláthatólag 2020 szeptemberében kerül sor.

A zökkenőmentes átálláshoz szükséges hatékony és megfelelő időben történő tájékoztatás érdekében Önnek egy fontos teendője van: adat-egyeztetés érdekében kérjük, minél előbb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 1211-es telefon­számon. Amennyiben rendelkezik e-mail címmel és eddig nem adta meg a hozzájárulását, hogy ezen a módon értesítsük az előfizetését érintő kérdésekben, kérjük, engedélyezze kollégáinknál az e-mail alapú hivatalos értesítési formát. Hozzájárulását a Magazin Centrum kedvezményes előfizetési kuponjával köszönjük meg.

A szolgáltatás megújítása kapcsán a következő hónapokban folyamatosan tájékoztatjuk előfizetőinket, illetve javasoljuk, kö­vesse a honlapunk híreit www.mindigtv.hu/mindigtvextra, illetve Facebook oldalunkat www.facebook.com/mindigtvextra/

További információért, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz személyesen vagy a 1211-es telefonszámon.

www.mindigtv.hu/mindigtvextra

További híreink