HU| EN

Három új kereskedelmi csatornával tizenkét programra bővül a MinDig TV ingyenes kínálata

Ebben az évben három új csatornával bővül a MinDig TV

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport, elsőként augusztus 14-én az Izaura TV indul el a MinDig TV kínálatában. A bővítést követően a 750 ezer háztartásban használt ingyenes MinDig TV a hat közszolgálati program mellett immáron hat kereskedelmi csatornát fog kínálni, a tizenkét csatorna közül ötöt HD-minőségben.

 A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként ebben az évben három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. A sort az augusztus 14-én este induló telenovella-csatorna, az Izaura TV kezdi. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait. Az Izaura TV a 10. programhelyen lesz elérhető augusztus 14-étől.

 „Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a jelenleg 750 ezer háztartás által nézett MinDig TV ingyenes kínálatát jelentős mértékben kibővítsük. Örömmel tölt el, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően a közszolgálati csatornák számának emelkedése után a kereskedelmi tartalmak is jelentős mértékben kibővülnek, ezzel reális és elérhető alternatívát, még színesebb és tartalmasabb szórakozást nyújtva mindazoknak, akik nem akarnak, vagy nem tudnak a tévézésért fizetni. A hosszútávú megállapodás a garancia arra, hogy a várakozásaink szerint egyre bővülő MinDig TV felhasználói tábor 2020-ig biztosan élvezhesse a tizenkét csatornára kibővült kínálatot” – mondta Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

A vételi lehetőségekkel kapcsolatban további információ a MinDig TV honlapon (www.mindigtv.hu) és ingyenes telefonszámán (06-80-90-99-00) kapható.

Antenna Hungária Zrt.

 

További információ:
Tóth András
kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

 

További híreink