HU| EN

Főzzünk együtt a TV Paprikával! Két héten keresztül a MinDig TV kódolatlan kínálatában

Április 20. és május 3. között ingyenesen érhetik el a TV Paprika csatornát jóval több, mint félmillió háztartásban

Budapest, 2020. április 21. – Az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően a MinDig TV nézői, április 20. és május 3. között ingyenesen érhetik el a TV Paprika csatornát jóval több, mint félmillió háztartásban. Ugyan a húsvéti ünnepeknek vége, az ínycsiklandó ételek tárháza kifogyhatatlan, legyen szó akár egy jó amerikai hamburgerről vagy egy egészséges és ízletes desszertről.

Április 20-tól több mint félmillió háztartásban lesz kódolatlanul elérhető a TV Paprika műsora. A kéthetes időszakban a MinDig TV nézői Jamie Oliver vagy akár Havas Dóra konyhájából inspirálódhatnak és finomabbnál finomabb receptek közül válogathatnak. A vállalat többek között ezzel is szeretné támogatni a kialakult helyzet sajátosságait, segíteni és szórakoztatóbbá tenni az otthonlétet.

A közösen eltöltött idő mindig felbecsülhetetlen, így ha egy kis társaságra lenne szükség otthon, főzés közben, akkor „Jamie és Jimmy konyhai csatái”, valamint a „Jó szakács, rossz szakács” garantáltan jó hangulatot teremtenek a konyhában, miközben Adrian Richardson séf és Rosie Mansfield táplálkozási tanácsadó különböző főzési stílusuk révén egy igazi gasztronómiai párviadalt hoznak el a képernyőkre. Adrian masszív ételcsodái és hús iránti rajongása keveredik Rosie egészséges hozzávalók iránti szenvedélyével, és a gyógyhatású élelmiszerek beható ismeretével, hogy a végeredmény láttán igazi kihívás legyen a nézőknek eldönteni, mit válasszanak.

Tom Kerridge, a kétszeres Michelin-csillagos szakács régi ismerősként köszönti újra a TV Paprika nézőit, segítségével megtudhatjuk, hogyan válnak a mindennapi ételek, mint a lasagne vagy a rizspuding olyan rendkívüli finomságokká, amilyeneket eddig még sohasem kóstoltunk. A „Tom Kerridge legjobb fogásai” igazi meglepetéseket tartogat, míg a „Tom Kerridge amerikai kajái” az Egyesült Államok legjobb receptjeit és ízeit mutatja be.

Természetesen a nassolás sem maradhat el, a „Pepe egészséges desszertjei” című műsor az egészséges csemegék mestereként tudatosan és kreatívan válogat az alapanyagok közül, ebben rejlik a varázsa, így nemcsak kímélő alternatívát jelent, de az átlagnál finomabb végeredményre is számíthatnak a nézők.

„Havas Dóra: Álmaim cukrászdája” pedig olyan édességek elkészítését mutatja meg a kezdőknek és haladóknak egyaránt, amik az ő álomcukrászdájában garantáltan ott lennének a kínálatban.

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Csatorna

Programhely

Multiplex

TV Paprika

50

D

 

 

 

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

További híreink