HU| EN

Bővül a MinDig TV Extra digitális földfelszíni tévészolgáltatás kínálata - az M3 csatorna az ünnepek alatt elérhető az összes MinDig TV néző számára

Bővül a MinDig TV Extra digitális földfelszíni tévészolgáltatás kínálata - az M3 csatorna az ünnepek alatt elérhető az összes MinDig TV néző számára

2013. december 1-jétől a D1 csatornával bővül a MinDig TV Extra Alapcsomag kínálata, december 20-ától pedig elindul az M3 csatorna sugárzása a Családi csomagban. 2014. január 1-jétől további változások lépnek életbe: a Családi csomagban található PRO4 csatorna helyett a Super TV2 csatorna lesz elérhető, a Dorcel csatorna a Családi csomag helyett az Alapcsomagban kerül elosztásra, a Private Spice pedig kikerül a kínálatból.

2013. decemberben bővül a MinDig TV Extra kínálata, a digitális földfelszíni televíziós platformon az eddigi 31 csatorna helyett 32 csatorna lesz elérhető, változatlan előfizetési díjak és kondíciók mellett.

A változások a következők:

2013. december 1. - a D1 csatornával bővül a MinDig TV Extra Alapcsomag kínálata

2013. december 20. - elindul az M3 csatorna sugárzása a Családi csomagban

2014. január 1. - a PRO4 csatorna helyett a Super TV2 csatorna lesz elérhető a Családi csomagban; a Dorcel csatorna az Alapcsomagban kerül elosztásra a Családi csomag helyett, a Private Spice pedig kikerül a kínálatból.

Az M3 csatorna 2013. december 20. és 2014. január 5. között kódolatlanul, előfizetési díj nélkül elérhető lesz az összes MinDig TV és MinDig TV Extra felhasználó számára.

Az ingyenes csatornákat kínáló MinDig TV és az előfizetéses MinDig TV Extra szinte az egész országban elérhető egy szoba- vagy tetőantenna és egy dekóder segítségével. A 2013. novemberi hálózatfejlesztéseknek köszönhetően az Antenna Hungária teljes digitális televíziós termékportfóliója 90 telephelyről elérhető, hálózatonként szinte azonos, 99%-os lakossági lefedettséget biztosítva. Az ingyenes MinDig TV szolgáltatást használó háztartások száma az elmúlt hónapokban több százezerrel bővült, az előfizetéses csomagokat kínáló MinDig TV Extra pedig a negyedik legnagyobb hazai fizetős televíziós szolgáltatásként már 130 ezer előfizetővel rendelkezik.

A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásokat illetően jövő tavasszal további jelentős infrastruktúra-fejlesztések várhatók, az új kapacitások rendelkezésre állásával tovább növekedhet az elérhető televíziócsatornák száma és újabb szolgáltatásokkal bővülhet a termékportfólió.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:
Antenna Hungária Zrt.
Tóth András, kommunikációs vezető,
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

Az Antenna Hungáriáról: www.ahrt.hu
A MinDig TV-ről: www.mindigtv.hu; www.atallas.hu
A MinDig TV Extráról: www.mindigtvextra.hu


További híreink