HU| EN

Az m1 és m2 programja a MinDig TV digitális földi televíziós platformon kísérleti jelleggel

Az Antenna Hungária 2008. december 23-ától egy hónapos időtartamra kísérleti jelleggel elérhetővé tette az m1 HD és m2 HD programját a MinDig TV földi

Az Antenna Hungária 2008. december 23-ától egy hónapos időtartamra kísérleti jelleggel elérhetővé tette az m1 HD és m2 HD programját a MinDig TV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében.

Az AH egy hónapos időtartamra kísérleti jelleggel elérhetővé tette az m1 és m2 programját a MinDig TV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében, mindkét program előfizetési díj nélkül, HD felbontásban 2008. december 23-ától érhető el Budapest körzetében az 55-ös, Kabhegy körzetében a 64-es, Szentes körzetében pedig a 60-as csatornán.

Az AH bízik benne, hogy a kísérleti időszak alatt az MTV által a MinDig TV platformra történő csatlakozás kapcsán indított közbeszerzési eljárás sikerrel zárul, ezáltal elhárulhat az akadály az elől, hogy a két csatorna műsora a hivatalos műsorszóró szolgáltatás részét képezze.

Mint ismeretes, a MinDig TV szolgáltatás Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indult el december 1-jén, közel 60%-os lakossági lefedettséggel, a Duna TV HD és a Duna II Autonómia SD felbontású műsoraival. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantenna, valamint egy DVB-T MPEG-4 HD dekóder, vagy egy DVB-T MPEG-4 HD tunerrel felszerelt integrált televízió szükséges. Decembertől megjelentek az üzletek kínálatában a MinDig TV matricás dekóderek és integrált televíziókészülékek, a matrica garanciát jelent arra, hogy a készülék alkalmas az előfizetési díj nélküli digitális földi televíziós sugárzás vételére.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:


Antenna Hungária Zrt.

Tóth András
kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

Mindig TV előfizetési díj nélkül vehető csatornák

Budapest


55-ös csatorna

m1 HD, m2 HD

62-es csatorna

Duna TV HD, Duna II Autonómia

Kabhegy


64-es csatorna

m1 HD, m2 HD

61-es csatorna

Duna TV HD, Duna II Autonómia

Szentes


60-as csatorna

m1 HD, m2 HD

65-ös csatorna

Duna TV HD, Duna II Autonómia


Antenna Digital Terra + pre-paid kártyával vehető kódolt csatornák

Budapest


55-ös csatorna

ATV, Hír TV

Kabhegy


64-es csatorna

ATV, Hír TV

Szentes


60-as csatorna

ATV, Hír TV

Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)

Az Antenna Hungária innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF Csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja. Az AH hangsúlyt fektet a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.

A MinDig TV-ről (www.mindigtv.hu)


A MinDig TV a Magyarországon 2008 decemberében elindult digitális földi televíziós szolgáltatás, az indulástól a Duna TV HD és a Duna II Autonómia SD csatornái vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezés (dekóder) beszerzésére van szükség. A legmodernebb technológiát alkalmazó digitális MinDig TV szolgáltatás, mely szabadon fogható tartalmakat kínál tökéletes kép- és hangminőségben, Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indult el 2008-ban, közel 60%-os lakossági lefedettséggel.

További híreink