HU| EN

Az ATV és HírTV adása a digitális földfelszíni televízió hálózaton

Decemberben elindul kódolt, előfizetéses sugárzásban az ATV és a HírTV csatornáját tartalmazó csomag, mely az Antenna Digital szolgáltatás kínálatában

Decemberben elindul kódolt, előfizetéses sugárzásban az ATV és a HírTV csatornáját tartalmazó csomag, mely az Antenna Digital szolgáltatás kínálatában lesz megtalálható Terra+ néven.

2008. december 3-án az Antenna Hungária Zrt, AGRO-TV-ATV Zrt. és a HírTV Zrt. nyilatkozatának aláírásával elindult a kódolt, előfizetéses sugárzásban az ATV és a HírTV SD formátumú – a csatornák kérése alapján kódolt – csatornáját tartalmazó csomag, mely az Antenna Digital szolgáltatás kínálatában lesz megtalálható Terra+ néven.

Az új szolgáltatás jobb kép- és hangminőséget, további új, a hagyományos televíziózás során nem elérhető szolgáltatási lehetőségeket nyújt előfizetői számára.

A kódolt adások vételéhez egy megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantennára, és egy Conax CAS7-es kártyaleolvasót tartalmazó DVB-T MPEG-4 HD dekóderre vagy ilyen tunert tartalmazó integrált televízióra van szükség. A partnerhálózatok kínálatában ezeket a kódolt adások megjelenítésére alkalmas készülékeket külön Terra+ matrica fogja jelölni a könnyebb megkülönböztetés érdekében. A készülék kódkártyával együtt kerül forgalomba, a kódkártya a szolgáltatás 1 évre szóló igénybevételét biztosítja.

A Terra+ matricával ellátott készülékek december közepétől lesznek elérhetők számos áruházlánc kínálatában, a kódkártya a következő év folyamán kerül majd önállóan kiskereskedelmi forgalomba. A kártya használata igen egyszerű, mindössze aktiválni kell a 06 40 20 10 20–as ügyfélszolgálati telefonszámon. A szolgáltatás honlapja: www.antennadigital.hu

Antenna Hungária Zrt.

További információ:

Antenna Hungária Zrt.
Tóth András
kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)

Az Antenna Hungária innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF Csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja. Az AH hangsúlyt fektet a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.

A MinDig TV-ről (www.mindigtv.hu)


A MinDig TV a Magyarországon 2008 decemberében bevezetésre kerülő digitális földi televíziós szolgáltatás, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető tartalmak lesznek vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezés (dekóder) beszerzésére van szükség. A legmodernebb technológiát alkalmazó digitális MinDig TV szolgáltatás, mely szabadon fogható tartalmakat kínál tökéletes kép- és hangminőségben, Budapest, Kabhegy és Szentes adóállomások körzetében indul el 2008-ban, közel 60%-os lakossági lefedettséggel.

Az Antenna Digitalról (www.antennadigital.hu)


Az Antenna Digital az Antenna Hungária kábel nélküli kábeltévés szolgáltatása, amely közel 100 televízió-csatornát sugároz Budapest és környékén. A vételhez szabad rálátás szükséges a Széchenyi-hegyi adóra. Az Antenna Digital a következőket kínálja előfizetőinek:
- kiváló digitális kép- és hangminőség, Dolby Digital hang
- közel 100 válogatott, köztük 50 magyar nyelvű tévécsatorna, SD és HD digitális adások
- rugalmas programcsomag választási lehetőség, tematikus csomagok
- elektronikus műsorújság (EPG)
- többnyelvű sugárzás esetén a hang kiválasztásának lehetősége
- 24 órás telefonos ügyfélszolgálat

További híreink