HU| EN

Az Antenna Hungária Zrt. és a P-Sat Hungary Kft. disztribúciós megállapodást kötött a MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatást illetően

A P-Sat Hungary Kft. elsőként, négyéves együttműködési megállapodást kötött az Antenna Hungáriával a földi digitális vevőberendezések forgalmazására.

A P-Sat Hungary Kft. elsőként, négyéves együttműködési megállapodást kötött az Antenna Hungáriával a földi digitális vevőberendezések forgalmazására.

A P-Sat Hungary Kft. már a tenderkészítés időszakában szándéknyilatkozatával jelezte az Antenna Hungária felé, hogy kész stratégiai partnerként a digitális földfelszíni szolgáltatás vevőberendezéseinek forgalmazásával hozzájárulni az új platform sikeréhez.

A digitális átállás befejezéséig, 2012 közepéig szóló megállapodás szerint a P-Sat Hungary Kft. vállalja, hogy a tenderkiírás szerint az egész országban forgalmaz a MinDigTV szolgáltatás vételére alkalmas dekódereket. Készülékei az alapos műszaki előkészítés után MinDigTV matricával ellátva kerülnek az üzletekbe, ezzel is biztosítva a vevők könnyebb tájékozódását.

A két cég közötti együttműködés a földfelszíni digitális átállásra vonatkozó kommunikációs tevékenységre is kiterjed. A P-Sat Hungary Kft. a legmagasabb fokozatú, platinum partnerként működik közre az Antenna Hungária által létrehozott Digitalizációs Szervezet tevékenységében, a lakossági tájékoztatás minél hatékonyabb megvalósításában.

Antenna Hungária Zrt. P-Sat Hungary Kft.

További információ:

Antenna Hungária Zrt.

Tóth András
kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

P-Sat Hungary Kft.
Posta Tibor
ügyvezető
Tel: +36 1 433-4285
Mobil: +36 20 945-8119
E-mail: postatib@sat.hu

Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)

Az Antenna Hungária innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF Csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja. Az AH hangsúlyt fektet a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.

A P-Sat Hungary-ról (www.sat.hu)

A P-Sat Hungary Kft. az egyik meghatározó szereplője a magyarországi set-top-box piacnak. A 100%-ban magyar tulajdonú cég elhivatott személyi állományára támaszkodva évről-évre folyamatosan figyelemreméltó fejlődésen megy keresztül. Műholdvevők értékesítése terén szerzett tapasztalatai és gyártói kapcsolatai olyan hátteret biztosítanak a számára, hogy rövid időn belül elfogadott kábelTV-s beszállítóvá is vált. A magyarországi DVB-T tesztek indulásától kezdve kiemelt figyelmet fordít a földi vevőkre is. A P-Sat nagy hangsúlyt fektet a partnerei és ügyfelei tájékoztatásra. Több mint tíz éve működteti a témában az egyik leglátogatottabb magyar nyelvű internetes portált, a sat.hu-t, ahol a látogatók napi híreket és hasznos információkat olvashatnak a digitális TV és rádió vétellel kapcsolatban.

További híreink