HU| EN

Az Antenna Hungária nyerte az NHH 26 GHz-es frekvenciahasználati jogosultságára vonatkozó pályázatának ’E’ frekvenciablokkját

Az Antenna Hungária (AH) a mai napon örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatalának határozata alapján az AH nyerte

Az Antenna Hungária (AH) a mai napon örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatalának határozata alapján az AH nyerte a mikrohullámú rádió-átviteli rendszerekhez (26 GHz) kapcsolódó kizárólagos frekvenciahasználati jogosultságot az ’E’ frekvenciablokkra vonatkozóan.

Az Antenna Hungária ezúton is köszönetet mond a Hatóságnak a professzionális és eredményes munkájáért, valamint megköszöni a bizalmat, amelyet az AH-ajánlatnak megszavaztak.

A 2 x 56 MHz sávszélességű blokk frekvenciahasználati jogosultságának időtartama 10 év, mely újabb pályázat kiírása nélkül további 5 évre meghosszabbítható.

Az Antenna Hungária tervei szerint az új spektrumra vonatkozó jogosultság révén új vezeték nélküli szolgáltatásokat tud indítani üzleti partnerei számára a közeljövőben.

„A frekvenciablokkra történő sikeres pályázatunk részét képezi annak a távközlési stratégiánknak, melynek fókusza az Antenna Hungária csoport üzleti partnereknek nyújtott távközlési szolgáltatás-portfóliójának, valamint a vezeték nélküli megoldásainak bővítésén, és a csoport piaci részesedésének további növelésén van. A következő években a digitális földfelszíni műsorszóró hálózatok kiépítésén túl továbbra is jelentős nagyságrendben kívánunk beruházni és befektetni a B2B távközlési hálózataink és szolgáltatásaink fejlesztésébe” – mondta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:
Antenna Hungária Zrt.
Tóth András
kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110

Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)


Az Antenna Hungária innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF Csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja. Az AH hangsúlyt fektet a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.

További híreink