HU| EN

Az Antenna Hungária MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós platformon

Az Antenna Hungária Zrt. 2010. május 25-én MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T)

Az Antenna Hungária Zrt. 2010. május 25-én MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) platformon. Az új szolgáltatás a MinDig TV szabadon fogható 7 csatornája mellett további 10 népszerű tematikus csatornát kínál az érdeklődők számára. A június végéig érvényes akció keretében a MinDig TV Extra előfizetéses csomagja bevezető áron, már bruttó 699 forintos havidíjért elérhető, mely egy év hűségidő vállalása és bruttó 2899 forintos aktiválási díj megfizetése ellenében vehető igénybe a hűségidő első hat hónapjában. Az új szolgáltatásra az AH szerződött értékesítési partnereinél is elő lehet fizetni, többek között az Euronics és a Photo Hall kijelölt üzleteiben és értékesítési pontjain, több szupermarket üzlethálózatában, valamint egyes antenna-szaküzletekben.

Az előfizetéses szolgáltatás a National Geographic, az AXN, a Film+, a Cool, a Sport Klub, a Disney Channel, a FEM3, a Hír TV, az ATV és a Private Spice csatornáit tartalmazza. A szabadon fogható csatornákkal (RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Autonómia, euronews) együtt ezáltal már 17 tévécsatorna műsora érhető el a digitális földfelszíni televíziós platformon.

A MinDig TV szolgáltatás keretében szabadon fogható csatornákért természetesen továbbra sem kell előfizetési díjat fizetni, ezáltal a digitális földfelszíni platform egyedülálló rugalmasságot kínál a néző számára: dönthet arról, hogy kizárólag a szabadon fogható, kódolatlan adásokat kívánja igénybe venni, vagy pedig ezen felül további népszerű csatornákhoz is hozzá kíván jutni a fizetős szolgáltatás keretében.

A MinDig TV Extra szolgáltatás vételéhez egy megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantennára és egy Conax-kártya fogadására képes DVB-T MPEG-4 dekóderre vagy DVB-T MPEG-4 tunert tartalmazó integrált televíziókészülék esetén CA-modulra van szükség. Az igényeinek megfelelő készüléket az előfizető a legtöbb elektronikai szaküzletben megvásárolhatja. Az Antenna Hungária javasolja azonban MinDig TV matricával ellátott készülékek vásárlását, mert ezek ellenőrzötten megfelelnek a földfelszíni digitális tévéadások vételével szemben támasztott követelményeknek. A szolgáltató által biztosított kódkártya aktiválása egyszerű, ezt a 06 40 900 999-es ügyfélszolgálati telefonszámon lehet megtenni.

A június végéig tartó akció keretében a MinDig TV Extra előfizetéses csomagja bevezető áron, már bruttó 699 forintos havidíjért elérhető, mely egy év hűségidő vállalása és bruttó 2899 forintos aktiválási díj megfizetése esetén érvényes a hűségidő első hat hónapjában.

Az Antenna Hungária a választás szabadságát a fizetési módban is biztosítja: az érdeklődő szabadon dönthet arról, hogy határozatlan idejű szerződés keretében havi számlázást választ, vagy pedig határozott idejű szerződést köt és 3, 6 vagy 12 hónapra előre kifizetett előfizetési díjat tartalmazó (pre-paid) kártyával veszi a MinDig TV Extra kódolt adásait. Utóbbi esetben az akció keretében az AH további jelentős kedvezményeket biztosít az előfizető számára, a 3 hónapra érvényes kártya bruttó 5999 forintba, míg az egy évre érvényes mindössze bruttó 13 999 forintba kerül.

Az új szolgáltatásra az Antenna Hungária Zrt. szerződött értékesítési partnereinél is elő lehet fizetni, többek között az Euronics és a Photo Hall kijelölt üzleteiben és értékesítési pontjain, több szupermarket üzlethálózatában, valamint egyes antenna-szaküzletekben. Az érdeklődők rendelkezésére áll a nap 24 órájában hívható ügyfélszolgálati telefonszám (0640 900 999), a szolgáltatás honlapja a www.mindigtvextra.hu címen, valamint két ügyfélszolgálati iroda (Sugár Üzletközpont, illetve Dél-Buda).

A szolgáltatás bevezetését intenzív kommunikációs kampány kíséri, az érdeklődők televízió- és rádiószpotokból, sajtó-, közterületi, online és az értékesítési pontokon elhelyezett hirdetésekből értesülhetnek a MinDig TV Extra elindításáról.

A MinDig TV Extra szolgáltatás elindulásával megszűnik az Antenna Hungária Zrt. által korábban nyújtott Terra+ csomag értékesítése, mellyel az ATV és Hír TV műsorát lehetett fogni egy előre megvásárolt kódkártya segítségével. A jelenlegi Terra+ felhasználók továbbra is hozzájutnak a fenti két csatorna műsorához, illetve az AH hamarosan kedvező MinDig TV Extra szolgáltatásra vonatkozó ajánlattal keresi fel ügyfeleit.

„A MinDig TV Extra elindításával fontos mérföldkőhöz érkezett a digitális átállás és a földfelszíni digitális televíziós szolgáltatás fejlesztése. Meg vagyok győződve arról, hogy a kedvező áron elérhető előfizetéses csomag reális alternatívát kínál azok számára, akik kizárólag a legnépszerűbb csatornák műsorait kívánják igénybe venni. A legmodernebb technológia alkalmazásával a DVB-T platformon már 17 televíziós csatorna érhető el, köztük 3 HD minőségben. A kábeles szolgáltatásokkal ellentétben ez a platform egyedülálló módon biztosítja a választás szabadságát a néző számára a szabadon fogható és az előfizetéses kínálat között nemcsak most, de az analóg lekapcsolást követően is. Tovább kívánjuk bővíteni a szabadon elérhető és a fizetős csatornák körét a közeljövőben, a digitális földfelszíni televíziós hálózat jelentős bővítésével pedig az év végére a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatások immáron a lakosság 95 százaléka számára elérhetőek lesznek, a fővárosban és az aprófalvakban egyaránt” – hangsúlyozta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:
Antenna Hungária Zrt.

Tóth András, kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

A MinDig TV-ről (www.mindigtv.hu)

A MinDig TV Extráról (
www.mindigtvextra.hu)

További híreink