HU| EN

Antenna Hungária: új arculat, új kihívások

Az Antenna Hungária, Magyarország piacvezető műsorszóró cége 2008. március 10-én logót és arculatot változtat. A korábbi Swisscom leányvállalat 2007

Az Antenna Hungária, Magyarország piacvezető műsorszóró cége 2008. március 10-én logót és arculatot változtat. A korábbi Swisscom leányvállalat 2007 júliusa óta tagja a francia TDF-csoportnak. A logó, amely egy kéz lenyomatát ábrázolja, és a TDF közös arculati elemeként jelenik meg a különböző piacokon, a csoport tevékenységének humán szemléletét szimbolizálja, illetve az Antenna Hungária csatlakozását jelenti a TDF átfogó márkájához.

A kéz a TDF-csoport által képviselt értékeket szimbolizálja, amelyeket az Antenna Hungária szintén magáénak vall. Az új arculattal az Antenna Hungária vevői számára a megbízhatóság és az innováció – két, a vállalat hagyományaiból fakadó érték – ígéretét hangsúlyozza. A logó és az új betűtípusok színkombinációival a társaság a márka fokozott felismerhetőségét biztosítja.

Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója kifejtette: „Új márkánk és piaci pozicionálásunk folyamatosságot képvisel. Az AH szerepét továbbra is a műsorterjesztési és telekommunikációs piac megbízható, ügyfélorientált szolgáltatójaként képzeljük el. Új kihívásokkal is szembesülünk a digitalizálás területén, arra törekszünk, hogy kulcsszerepet játsszunk a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában.”

„A TDF számára fontos, hogy az összes audiovizuális és távközlési piaci szereplő javára legyen jelen a magyar piacon. Arculatunk következetes megjelenése része a TDF-csoport konszolidációs stratégiájának. Logónk használata az összes leányvállalatunknál erős, európai alapokon álló, a vevőink kiszolgálása iránt elkötelezett céget mutat” – fűzte hozzá Michel Combes, a TDF-csoport vezérigazgatója.

Az új arculati elemek megtalálhatók az Antenna Hungária megújult honlapján a www.ahrt.hu címen.

Az Antenna Hungária bemutatása


Az AH innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió és rádió műsorszórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF-csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja. Az AH hangsúlyt fektet a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására. Bővebb információt a www.ahrt.hu weboldalon találhat.

A TDF Csoport bemutatása

Európa vezető földfelszíni műsorterjesztő szolgáltatója a TDF csoport Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Észtországban és Monacóban van jelen. A csoport szolgáltatások széles választékát kínálja audiovizuális szolgáltatóknak és távközlési operátoroknak. Az audiovizuális szektoron belül a TDF csoport közvetlenül az értéklánc mentén van jelen, a tartalom rögzítésétől és feldolgozásától kezdve, a közreműködő és műsorterjesztés vezérlő központokon át a rádió és televíziós műsorok analóg és digitális, HD vagy személyi mobil televíziós formátumú átviteléig és földfelszíni sugárzásáig. A távközlés terén a TDF hálózatokat épít, üzemeltetői berendezéseket fogad be telephelyein (8000 telephely Európában) és karbantartást végez. Helyi rádiós hurok hálózat üzemeltetőként a TDF nagy sebességű szolgáltatást értékesít hozzáférés szolgáltatóknak. Az audiovizuális és távközlési szektorok közötti konvergencia kulcsfontosságú szereplőjeként a TDF támogatást nyújt ügyfeleinek a digitális világban és hozzájárul a régiók fejlődéséhez.

További információ:


Antenna Hungária Zrt.
Tóth András
Kommunikációs igazgató
Tel: +36 1 464-2110

További híreink