HU| EN

A nyári szünet utolsó harmadában animációs filmek és gyerek sorozatok kódolatlanul, a Kiwi TV-n

A nyári szünet utolsó heteiben a TV2 Csoport gyerekcsatornája kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában.

A Kiwi TV-n leginkább sorozat és animációs filmes blokkokkal készültek a nyári szünetre. Számos egész estés gyerek és animációs film kerül adásba az iskolaszünet alatt, amelyekkel a kisebbek és a nagyobbak is megtalálhatják örömteli szórakozásukat.  A csatorna a kódolatlan időszakban három országos tévé premierrel is készül. Augusztus 19-én este 18.30 –kor a Bitz és Bob című sorozatot mutatják be. Bitz, a fiatal lány kisöccsével, Bobbal, imád barkácsolni. Játékaikkal, Purllel, Bevellel, Zippel és Poppal fantasztikus kalandokban vesznek részt. Barkácsfalván pedig mindig akad valami, ami javításra szorul. Legyen szó matematikáról, technológiáról, mérnöki dolgokról, Bitznek egyik sem jelent kihívást. Szintén augusztus 19-én este 19.00 órakor debütál a Ha kekszet adsz egy egérnek című animációs film is. Egérke, Oliver és barátaik, egy malac, egy jávorszarvas, egy kutya és egy macska mindig váratlan kalandokba keverednek, amelyek során nem csak új felfedezéseket tesznek, de a gyerekek kreativitását és képzelőerejét is fejlesztik. Az Óz csodálatos birodalmában című premier sorozat is aznap kerül először adásba, 19.30-kor. A multi-Emmy-díjas mese a klasszikus történet újragondolása: a 12 éves Dorothy Gale felfedezi anyja varázslatos útinaplóját Óz városáról, és miközben határtalan kíváncsiságának köszönhetően egy tornádó közepén találja magát, kutyájával, Toto-val együtt a titokzatos Smaragdvárosba repíti a szél.

 

A Kiwi TV egész estés családi animációs filmeket is elhoz nézőinek este 20 órai kezdettel. Augusztus 6-án a Nagyon vadon című mese lesz képernyőn. Boog, a medve, kiskorától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Boog egy napon megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast Elliotot a vadászok kötelékétől, majd városi kalamajkákba keverednek, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne haza menni. A közös utazásuk alatt Boog és Elliot számos kalandba keveredik.  Augusztus 12-én az Így neveld a sárkányodat című animációs filmet nézhetik meg szülők és gyerekek. A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a viking harcosok és vad sárkányok világába repíti a nézőket. A történet főszereplője egy viking kamaszfiú, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje. Ám a fiú, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, összebarátkozik vele és minden a feje tetejére áll. Augusztus 14-én pedig a Kung Fu panda című filmet láthatják azok, akik a TV2 Csoport gyerekcsatornáját választják. A lelkes és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó, ami nem éppen előny, ha a panda a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám mégis őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést. Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük.

A fenti sorozatokon és animációs filmeken kívül műsoron lesznek még: Trükkös Tom, Hupikék törpikék, Angry Birds Stella, Grizzy és a Lemmingek és a Dzsungel könyve is.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

                  Kiwi TV

                      45

                      D

 

A csatorna a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

További híreink