HU| EN

Meghökkentő élettörténetek, dízelautók és aranyláz a Discovery Channel és a TLC tévécsatornáin

Három hétig kódolatlanul érhetőek el a Discovery Channel és a TLC csatornái május 06. és május 26. között.

A csatorna műsorai számos érdekes és meghökkentő élettörténetet, izgalmas kalandot és szenvedéllyel képviselt szakmákat mutatnak be a kiemelt időszak alatt.

A Discovery Channel műsorán május 10-től, péntekenként 20.00 órától, a Dízeltesók című műsor látható. Heavy D, Diesel Dave és a Dieselsellerz csapata világszerte ismert őrült online videóikról és extravagáns teherautóikról. Bármit képesek eladni, átalakítani vagy megsemmisíteni, ami dízellel kapcsolatos. Ebben a szezonban az üzlet még jobban virágzik, mint ezelőtt – a Dieselsellerz csapata a maximumot szeretné kihozni mindenből. Május 11-től, szombat esténként, az Expedíció az ismeretlenbe jelentkezik. A világkörüli sorozatban a kalandokra éhes lelkes felfedező, Josh Gates a világ legismertebb és legizgalmasabb legendái mögött megbúvó igazságok nyomába ered. Josh interjúkat készít a történetekben meghatározó szereplőkkel, és utánajár a történetekkel kapcsolatos legújabb fejleményeknek. Május 20-tól hétfőnként a Csupasz túlélők lesznek műsoron. A sorozatban az emberi tűrőképességet teszik próbára: két túlélőbajnokot - egy férfit és egy nőt - magukra hagynak a természetben, veszélyes környezetben, táplálék, víz és ... ruha nélkül. Ezután nyomon követhetjük a párok 21 napos túlélésért vívott harcát, ahogy ételt, biztonságos alvóhelyet és ruházatot keresnek maguknak. Az első terep Mexikó napégette déli partvidéke. Május 23-tól, csütörtök esténként, az Aranyláz Alaszkában: Dave Turin elhagyott bányái című műsor folytatódik. A veterán bányász, Dave Turin mindent tud, amit az arany utáni kutatásról tudni lehet. Éveken át dolgozott Todd Hoffman mellett, és kiérdemelte a „Dozer Dave" becenevet, mert fáradhatatlanul dózerolt az aranyért. Két év kihagyás után, most szakértelmét és a finanszírozók támogatását arra fordítja, hogy olyan családoknak segítsen, akik a nyereség reményében szeretnék feltámasztani gyengélkedő bányáikat. Dave a sorozatban keresztül-kasul bejárja az Egyesült Államokat, elhagyott bányákat keres, hátha rábukkan egy olyanra, amelyik még vagyonokat rejt.

A TLC csatornáján május 3-tól, péntek esténként 22.00 órától, a Bizarr testek című műsorral találkozhatnak a nézők. Az emberi bátorság és az életigenlés legszebb példáit sokszor éppen azok mutatják, akik a legtöbbet szenvednek az életben. Új és meglepő betegségek egész sorát ismerjük meg – amelyek közül sok az orvosok számára is meglehetősen rejtélyes. Az érzelmeket felkavaró sorozatban nyomon követhetjük a gyógyulást kereső betegek életét. Indiában Arpit úgy született, hogy szíve a bordáin kívülre került; Mexikóban Adriannak kosárlabda méretű daganat nőtt az arcán; Amerikában Janice lába aránytalanul nagyra nőtt. Május 14-e keddtől a Hét kicsi Johnston című műsor lesz képernyőn. Johnstonék sok tekintetben olyanok, mint egy átlagos héttagú amerikai család, akik az „amerikai álom” megvalósítására törekszenek. Ugyanakkor mégsem tekinthetők átlagosnak – a kis növésűek között a világon az ő családjuk a legnagyobb. Mind a hét Johnston genetikai okokból törpenövésű. Az édesapa, Trent és az édesanya, Amber összesen öt 16 év alatti gyerekről gondoskodik: Jonah és Elizabeth a saját gyermekeik, és van három örökbefogadott gyermekük is, Anna Oroszországból, Alex Dél-Koreából és Emma Kínából. A hét fős család igényeinek kielégítése a felújítás alatt levő álomotthonban sok mindennek nevezhető, de egyszerű feladatnak nem. Május 19-e vasárnap estétől Nate és Jeremiah álomotthonait tekinthetik meg a csatorna nézői. Nate Berkus belsőépítész és párja, Jeremiah Brent felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt olyan háztulajdonosoknak, akik a házuk felújításánál túllépték a költségkeretet és a határidőket is. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, tehetséges, elragadó személyiségű szakértők megmutatják, hogyan kerülhetnek ki a slamasztikából. Elmagyarázzák, hogyan lehet megoldani ezeket a gondokat, és rávilágítanak a lakástulajdonosok által elkövetett hibákra, miközben megmentik őket.

A HGTV blokk hétköznap 13.00 órakor, szombatonként pedig 14.00 és 18.00 között lesz látható a TLC műsorán, a felújítási és design témájú Feljavítókkal, valamint az álomotthonokra vadászók sorozataival, a Lottó-lakással és a Házvadászokkal.

Csatorna

Programhely

Multiplex

           Discovery Channel

                       33

                       D 

TLC

                       34

                       E

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

More news