HU| EN

Újabb kosárlabda csomag indul „BCL BASKET” néven a mindiGO Sporton

A spanyol férfi kosárlabda bajnokság, az ACB Liga után a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája is megérkezett a mindiGO Sportra

A férfi kosárlabda BL kiemelt mérkőzései 2019. október 16-tól élőben kizárólag a mindiGO Sporton láthatóak.  A hazai kosárlabda szerelmesei a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatának összes BL meccsét a „BCL BASKET” csomagban érhetik el. A BL első közvetített párharca október 15-én a szintén a szombathelyiek csoportjában szereplő PAOK - Besiktas Sompo Sigorta összecsapás lesz, amely a csomag indulása előtti napon ingyenesen tekinthető meg.

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) és a mindiGO Sport együttműködése nyomán 2019. október 16-től „BCL BASKET” néven új kosárlabda csomag indul a mindiGO Sport kínálatában. A férfi kosárlabda Bajnokok Ligája első közvetített meccse október 15-én este 18.30-tól a PAOK-Besiktas Sompo Sigorta görög-török párharc lesz, amely a csomag indulása előtt ingyenesen tekinthető meg.  A mindiGO Sport alkalmazás új kosárlabda csomagja a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának kiemelt mérkőzéseit foglalja magában, amely az élő közvetítések mellett visszanézhető mérkőzéseket is tartalmaz. Az idény során a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely összes mérkőzése és a forduló legnagyobb érdeklődésre számot tartó rangadója tekinthető meg élőben, magyar kommentátorral. Október 16-án, szerdán este 20-órától a magyar kosárlabda rajongói már izgulhatnak is a szombathelyi csapatért. A Falco- Vulcano Energia KC Szombathely csapata a francia IDA Dijon ellen lép pályára idegenben. Az élő adások során a felhasználók hozzászólhatnak a meccsekhez, a párharcok összefoglalója visszanézhető, továbbá számos sporthír és videós anyag áll az előfizetők rendelkezésére.

A „BCL BASKET” kosárlabda csomag 2020. április 5-ig, azaz a férfi kosárlabda Bajnokok Liga küzdelmeinek végéig az alábbiakat tartalmazza:

  • 2019/2020-as Bajnokok Ligája férfi kosárlabda torna mérkőzései élőben és felvételről:
    • legalább két mérkőzés fordulónként a BL-szezonban;
    • legalább két mérkőzés a nyolcaddöntők során;
    • legalább két mérkőzés a negyeddöntők során;
    • az elődöntők és a döntők minden mérkőzése;
  • Mérkőzések videós összefoglalói.

Az új „BCL BASKET” csomag weben történő fizetés esetén 799 Ft-os, applikáción belüli fizetésnél pedig 999 Ft-os havidíj ellenében érhető el a mindiGO Sporton.

A mindiGO Sport elérhetőségei:

A mindiGO Sport szolgáltatás weboldala: https://sport.mindigo.hu

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/mindigo-sport/id1284767131
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mindigo.sport

 

Tóth András
Kommunikációs vezető
Antenna Hungária Zrt.

Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news