HU| EN

Smart TV-ken a mindigTV GO alkalmazás

A Samsung és LG televíziókon érhető el a mindigTV internetes applikációja

Elérhetővé vált a mindigTV GO televíziós applikációja az LG és a Samsung okostévéken. A partnerek közötti megállapodás keretében külön készülék nélkül, egy regisztrációt követően, 14 tévécsatorna mellett, több mint 300 koncert is díjmentesen nézhető, a kínálat pedig előfizetéssel még tovább bővíthető.

A legnépszerűbb streaming szolgáltatók mellett most már a mindigTV GO alkalmazás is megtalálható a 2018-as vagy újabb LG és Samsung készülékek telepíthető applikációi között. Mostantól nagyképernyőn is élvezhetjük a mindigTV GO nyújtotta kényelmet és műsorkínálatot. A regisztráció után könnyen és díjmentesen elérhető a 14 ingyenes csatorna, illetve a több mint 300 Raktárkoncert. A kedvenc csatornák, műsorok elmenthetők, sőt még emlékeztető is beállítható, hogy senki ne maradjon le kedvenc műsoráról. További tartalmat többféle előfizetői csomagból lehet választani. A nézők kedvükre válogathatnak a teljes vagy tematikus kínálatból, illetve a videótár és sport előfizetések közül.

A tematikus csomagok közül egyedi az önálló Gyerek műsorcsomag, ahol 10 népszerű mesecsatorna nyújt tartalmas kikapcsolódást gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A sport szerelmesei a hazai és nemzetközi kosárlabda mérkőzéseket is élőben követhetik a Hunbasket vagy Eurobasket csomagok segítségével. Előbbiben a magyar NB I/A férfi és női bajnokság mérkőzéseit, míg utóbbi a Kosárlabda Bajnokok Ligája legizgalmasabb mérkőzéseiből kínál válogatást követve a magyar csapatok nemzetközi szereplését is.

Színes őszi kínálattal találkozhatnak az érdeklődők a folyamatosan frissülő Videótárban, hiszen az előfizetéses csomagban jelenleg több mint 180 mozi és klasszikus film, továbbá többszáz epizódnyi tartalom található.

A mindigTV GO applikációról

A mindigTV GO applikáció használatával a több mint 80 csatornából 34 csatorna érhető el HD minőségben köztük számos ismeretterjesztő, film és valamennyi sportcsatorna HD minőségben szerepel a kínálatban. A Műsorújságban az aktuális és jövőbeli műsorok kínálata mellett, 7 napig visszamenőleg megnézhetők bizonyos műsorok. Emlékeztetőt lehet beállítani jövőbeli műsorokhoz, hogy biztos ne maradjon le kedvenc sorozatáról, s a kedvencek használatával egyetlen kattintással érhető el a leggyakrabban nézett csatorna vagy műsor.

 

***

Az Antenna Hungáriáról

 

A hazai távközlési szektor évtizedek óta meghatározó szereplőjének számító Antenna Hungária az egyik legsikeresebb, hazai tulajdonban lévő információ-technológiai vállalatként az utóbbi években folyamatos növekedést tudott felmutatni. Miközben tevékenysége új műsorgyártó és rendezvénytechnikai üzletágakkal bővült, a robbanásszerű növekedés előtt álló OTT (széles sávú internetkapcsolat segítségével közzétett mozgóképes és audiótartalmak), IoT és IT-biztonsági iparágakba is bekapcsolódott, saját hálózatokat, megoldásokat és szolgáltatásokat kiépítve. Hozzáadott szakértelme és tudáskompetenciája folyamatos fejlesztése során az AH számára kiemelkedően fontos szempont, hogy a változó igényekhez igazodó, legkorszerűbb, magas színvonalú kiszolgálását nyújtson ügyfelei számára.

More news