HU| EN

Nagysikerű filmek és sorozatok kódolatlanul a MinDig TV kínálatában!

A TV4 és a Mozi+ műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők

A TV4 csatornáján esténként leginkább filmek, napközben pedig számos sorozat várja a nézőket a kódolatlan időszakban. Április 6-án este a Herceg a szomszédban című film lesz adásban. Naomi Kruse gyerekorvos szeretne lenni. A lány maga kell, hogy megkeresse a pénzét. Mindenfélét elvállal, például egy gyönyörű hamburgi házra vigyáz. Rögtön felfigyel az új, vonzó szomszédra, Sebastian Dahlra. Április 7-én vasárnap a Csokoládészív című német romantikus vígjáték lesz képernyőn. Valerie Cornelis el akarja adni brugge-i házát, amelyet anyjától örökölt. Amikor Brugge-be érkezik, érdekes emberekkel találkozik, és olyan világot fedez fel, amelynek létezéséről eddig semmit sem tudott. Szintén vasárnap este láthatják a nézők Michel Jackson: Az örökkévalóság nyomában című amerikai filmet. A filmben Michael Jackson utolsó testőrének elbeszélésből ismerhetjük meg a popsztár legutolsó éveit: hogyan próbált elrejtőzni a nyilvánosság, rajongói és haszonleső családtagjai elől, hogyan küzdött meg anyagi gondjaival és a gyerekei nevelésével.  Április 14 –én este szintén egy romantikus vígjáték, a Levél a palackban lesz látható. Susanne hosszú ideje férjnél van, de évek óta nem boldog. A barátnője, Vivien megpróbálja rábeszélni Suzanne-t, hogy írja le gondolatait és vágyait, és a levelet tegye egy pezsgőspalackba, amelyet a folyóba dobnak. A levél hamarosan egy bizonyos féri kezébe kerül... Április utolsó hétvégéjén a Minden csak nem szerelem és a Szerelem más körülmények között című filmeket láthatják a csatornára kapcsolók.  Április 28-án vasárnap este Liz Taylor és Richard Burton: Az évszázad házassága című film Taylor és Burton viharos magánéletét viszi képernyőre, ami a Kleopátra c. filmjük közös forgatásán kezdődött. A férfi el akarta csábítani a gyönyörű színésznőt, aki sokáig ellenállt, ám később röpke románcukból minden idők egyik legnagyobb szerelme született. A filmek mellett számos, már jól ismert sorozat is helyet kap a csatorna műsorán, olyanok, mint A Murdoch nyomozó rejtélyei, Álomhajó, Doc Martin, Álomhotel,  Miss Marple, Poirot, Kisvárosi gyilkosságok, vagy a Gyilkos sorok.

 

A MOZI+ a kódolatlan időszakban, ahogy már máskor megszokhatták a nézők, tematikus blokkokkal is készül. Minden hétköznap 19 órától Steve Austin filmeket láthatnak a nézők. Szombat esténként a Halálos iramban sorozat filmjeit (Halálos iramban 5-6-7) izgulhatják végig a nézők többek között Paul Walker és Vin Diesel főszereplésével. Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek. Ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel, így egy álruhás kollégát küldenek a probléma megoldására. A fenti kiemelt tartalmakon kívül a többi estén sem maradnak izgalmas filmek nélkül azok, akik a MOZI+ műsorát választják. Olyan filmek lesznek képernyőn, mint az Erőnek erejével Arnold Schwarzenegger főszereplésével; a Csatahajó, Liam Neeson-nal;  a Momentum; a James Bond – Skyfall Daniel Craig-gel; a Bourne-ultimátum Matt Damon-nal; a Hófehér és a vadász Kristen Stewart-tal; a Bad – Boys, mire jók a rosszfiúk Will Smith és Martin Lawrence párosával; vagy a Taxi 2. A magyar filmek szerelmesei sem maradnak néznivaló nélkül, hisz képernyőre kerül a Valami Amerika 3. része és az Argo 2. része is többek között olyan sztárokkal, mint Ónodi Eszter, Pokorny Lia, Pindroch Csaba, Nagy Ervin, Hujber Ferenc, Thuróczy Szabolcs, Varga Győző, Stohl András, Szervét Tibor, Scherer Péter, Kulka János és Kovács Lajos.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

TV4

                       23

                       D

MOZI+

                       15

                       B

 

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

More news