HU| EN

Márciusban is nagy sikerű filmek a MinDig TV kódolatlan csatornáin!

Március 1-30. között a FILM4, március 1-15. között pedig a Prime csatornák érhetőek el kódolatlanul

A FILM4 csatornáján az egy hónapos kódolatlan időszak alatt számos népszerű mozifilm kerül adásba. Az Angol beteg című film központi szereplői Hana, az ápolónő és egy a második világháborúban súlyosan megsebesült férfi. Hana azt hiszi, átok ül rajta. Retteg attól, hogy akit megszeret azt elveszíti. A férfi nem emlékszik semmire. Személyazonosságának egyetlen kulcsa egy személyes levelekkel, térképekkel és fotókkal telerakott könyv. Hana olvasni kezdi betegének a könyvet és az összeégett férfi emlékezni kezd, Gróf Almásy Lászlóként látjuk viszont.  A Lovagregény című moziban William Thatcher nemcsak kiváló szájhős, hanem első osztályú szédítő is, akinek csupán egy rang hiányzik a teljes sikerhez. Így hazudik egyet magának, amikor Sir Ector a lovagi tornán jobblétre szenderül. Felveszi a vértezetét, és néhai ura nevében megnyeri a díjat. Az Álmomban már láttalak című romantikus filmben Marisa Ventura egy gyermekét egyedül nevelő anya, aki egy előkelő manhattani szállodában dolgozik szobalányként. Egy napon Marisa találkozik Chrisszel, a sármos politikussal, aki a hotelban száll meg és összetéveszti őt egy vagyonos társasági hölggyel. A Csokoládé című film egy vidám mese arról, mennyire meg tud változtatni bennünket, ha megízleljük az élet örömeit. Egy titokzatos csokoládébolt megnyitása valóságos háborút robbant ki a francia kisvárosban, ahol az elfojtott vágyak és a félelem szenvedélyes csatába kezdenek az érzékek felszabadító és ellenállhatatlan erejével. Az Angyali szemek című dráma két sebzett lelkű ember története: a nő rendőr, a férfi leginkább csavargónak látszik. Egy utcai bunyóban Catch megmenti Sharont egy bűnözőtől. Az eset után többször összefutnak és Sharon lassan sejteni kezdi, hogy korábban már találkoztak egyszer, ám Catch ridegen elzárkózik. Catch és Sharon csak egymás pártfogására számíthatnak, de egyre inkább úgy tűnik, amíg önmagukkal nem békélnek meg, egymást sem bírják elviselni.

A Prime-on egy izgalmas évadzárót követően március 3-ától országos tévépremierként érkezik a Hawaii Five-0 10.évada, amely ismét számtalan felderítésre váró üggyel és akciódús pillanatokkal borzolja fel a kedélyeket. Keddenként 21 órától dupla részekkel indul bevetésre Hawaii elit alakulata. Akinek azonban nem elég az izgalomból, azokat hétköznap esténként 21 órától továbbra is dupla részekkel várják olyan népszerű sorozatok, mint a Dr. Csont, az NCIS: Los Angeles, az NCIS és a Shark – Törvényszéki ragadozó legújabb epizódjai. A minőségi szórakozást a sokszínű filmkínálat is garantálja majd. A női nézőknek kihagyhatatlan nőnapi felhozatallal kedveskedik majd a csatorna. Március 8-án egésznapos kikapcsolódást nyújtanak olyan romantikus vígjátékok, mint 13:15-től az Aloha, Bradley Cooper és Emma Stone főszereplésével, az Ízek, imák szerelmek 15:30-től, míg 18:30-tól jön A csajok bosszúja, 21 órától az Anyabuli, majd 23:15-től a Felkoppintva zárja a sort, amelyben egy váratlan gyermek érkezésének nehézségeivel kell megbirkóznia Katherine Heiglnek és Seth Rogennek. A férfinézőket sem hanyagolja a Prime, hiszen márciusban, három héten át, 21 órától az Üvegtigris trilógia színesti a szombat estéket.

A március 15-i hétvégén jeles nemzeti ünnepünk előtt tiszteleg a Prime az Egri csillagok című filmmel, amit két részben, szombaton és vasárnap is láthatnak majd a tévénézők, de szintén ezen a vasárnapon tűzi műsorra Az utolsó vakációt, A derült égből Pollyt és a Lánytesókat is.

Csatorna

Programhely

Multiplex

FILM4

40

                       D

Prime

                       17

                       C

 

2020. március 3-tól megújul az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása. A technológiaváltás március és augusztus között, tíz ütemben zajlik. Az átállás napján március 3-án 7:00 és 19:00 között az érintett régiókban teljes vagy részleges szolgáltatás leállás várható, ami azt jelenti, hogy bizonyos csatornák nem lesznek elérhetők a megadott időszakokban.

Az átállást követően a már DVB-T2 technológiára átállított adók körzeteiben a MinDig TV felhasználók csak DVB-T2/HEVC képes vevőkészülékkel érhetik el a kódolatlan időszakban megnyitott csatornákat.

Bővebb információ: www.mindigtv.hu/atallas

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

More news