HU| EN

Kódolatlanul érhető el a FILM4 csatornája

2019. október 1. és október 30. között

A FILM4 tévécsatorna a kódolatlan időszakban számos érdekes és népszerű filmmel és sorozattal jelentkezik. A FILM4 a kiemelt időszakban a mindiGO TV-n is elérhető lesz ingyenesen.

Az októberi nyitott időszakban a nézők az alábbi műsorok közül csemegézhetnek:

A WikiLeaks-botrány

Julian Assange és barátja filléres büdzséből létrehozzák a WikiLeaks weboldalt, mely lehetővé teszi, hogy név nélkül bárki publikálhasson olyan bizalmas adatokat, melyek az állami bűnözésre irányítják a figyelmet. Publikációikkal globális diplomáciai viharokat okoznak. Munkakapcsolatuk és barátságuk azonban megroppan, amikor birtokukba kerülnek az amerikai titkosszolgálat legnagyobb diszkrécióval kezelt dokumentumai.

Értelem és érzelem

 A Dashwood lányok pénz nélkül maradnak apjuk váratlan halála után. Egyetlen esélyük, ha jól mennek férjhez. Az idősebbik lány, Elinor nem bízik az érzelmeiben. Húga, Marianne egészen más természet. Csöppet sem leplezi az elbűvölő Willoughby iránt érzett szenvedélyes szerelmét.

A vér és méz földje

 A vér és méz földje a délszláv háború idején játszódik, amely kettészakította a Balkán-régiót az 1990-es években. A történet Danijelről és Ajláról a két bosnyák fiatalról szól, akik a brutális etnikai konfliktus két szembenálló oldaláról származnak. Danijel, a boszniai szerb rendőr és Ajla, a boszniai muszlim művész már együtt voltak a háború előtt, ám kapcsolatukat végérvényesen megváltoztatta az országszerte terjedő erőszak.

Diana

Lady Diana az ikon, maga az elegancia, a kedvesség. Rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. 22 éve váratlanul bekövetkezett halála az egész világot megdöbbentette. Oliver Hirschbiegel filmje a walesi hercegné teljesen új arcát mutatja meg: életének utolsó két évét feldolgozó filmből megismerhetjük a magánember Dianát.

Egy veszedelmes elme vallomásai

A tévé tette híressé, de a legnagyobb sikereit a képernyőn kívül alkotta. Az Egy veszedelmes elme vallomásai egy legendás showman kettős életének története, aki nappal tévéproducer volt, éjszaka a CIA bérgyilkosa. A fiatal, energikus Chuck Barris, aki az egyre növekvő tévés iparágban a csúcsra kerül, egyszer csak azon kapja magát, hogy egy rejtélyes alak követi, majd elcsábítja őt a CIA ügynökök titkos és veszélyes világába. Ahogy a nézettsége emelkedik, Barris belevonja műsorait titkos életébe.
 

FILM4 csatornáját a D jelű multiplexen, és az 40. programhelyen találják az érdeklődők, abban az esetben pedig, ha nem lenne fellelhető a csatorna a programlistában, egy automatikus újrahangolás elvégzésével már szabadon élvezhetők a kódolatlan napok.

További információ:

Tóth András
Kommunikációs vezető
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha[kukac]ahrt[pont]hu

More news