HU| EN

Kódolatlan hetek az RTl II csatornán a MinDig TV nézőinek

Június 16. és június 29. között

Filmek, sorozatok, izgalmas kábelpremierek az RTL II csatornán

Az Éjsötét árnyék című horror-vígjátékban a főszereplő, a fiatal Barnabas (Johnny Depp) családja hatalmas birtokát vezeti. Gazdagságánál csak a nők iránti vágya nagyobb. Ám elkövet egy hibát, mikor összetöri egy boszorkány szívét, aki bosszúból elátkozza és élve eltemeti. Két évszázaddal később Barnabast véletlenül kiszabadítják sírjából, visszatér a régi birtokára, és találkozik lezüllött utódaival. Elhatározza, hogy visszaállítja családja hírnevét, kerül, amibe kerül (június 20., 18:30-kor). Június 20-án, 20:40-től kábelpremier keretében láthatják a nézők a Pi élete című amerikai kalandfilmet. Pi Patel élete semmiben sem hétköznapi, nevét egy francia uszodáról kapta, az apjának pedig állatkertje van. Tizennégy évesen hűtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni, és nem mellesleg 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes-óceánon, kettesben egy Richard Parker nevű bengáli tigrissel.

Június 27-én, 18:10-től jön a Több mint testőr című amerikai thriller, mely egyik főszereplője Frank Farmer (Kevin Costner) az egykori titkos ügynök már profi testőr, szakmájának legjobbjai közé tartozik. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű fiatal énekesnővel, akinek felfelé ívelő karrierjét, úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg, de az egyik őrült rajongó levelekkel zaklatja a sztárt. Rachelnek testőrre van szüksége, és Frank Farmert bízza meg a veszélyes feladattal. 20:30-tól folytatódik a romantika, egy újabb kábelpremiert láthatnak a nézők Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével. A szív hídjai című amerikai romantikus drámában Carolyn és Michael édesanyjuk halála után hazatérnek, és döbbenten értesülnek anyjuk végakaratából arról, hogy nem az édesapjuk mellé kívánja temettetni magát, hanem úgy rendelkezett, hogy hamvait vessék a híd alatti patak vizébe. A hagyatékot rendezgetve különös, szívszorító történetre derül fény.

Minden hétköznap, 21:30-tól Éjjel-nappal Budapest reality az RTL II csatornán. A sorozat főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

 

 

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészülékén.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

RTL II

19

D

 

 

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

More news