HU| EN

Kódolatlan hetek a VIASAT3 csatornán a MinDig TV nézőinek

Április 20. és május 3. között ingyenesen érhetik el a VIASAT3 csatornát jóval több, mint félmillió háztartásban

Budapest, 2020. április 21. – Az Antenna Hungária és a Sony Pictures Television Central Europe Kft. megállapodásának köszönhetően a MinDig TV nézői, április 20. és május 3. között ingyenesen érhetik el a VIASAT3 csatornát jóval több, mint félmillió háztartásban. A csatorna műsora a kódolatlan időszakban a mindiGO TV-n is elérhető lesz.

A Feleségek luxuskivitelben sztárjai hétfőnként 21:00-tól a VIASAT3-on nyújtanak betekintést rajongóiknak fényűző mindennapjaikba, amit természetesen továbbra is drámai konfliktusok, szürreális helyzetek és sok-sok csillogás jellemez. Mi vár ránk a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában? Már jól ismert kedvenceink – Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien – mellett a divat világában rendkívül sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerhetjük. Egy biztos, érzelmekből, izgalmakból, családi titkokból és persze luxusból ezúttal sem lesz hiány, a hölgyek garantáltan kiverik majd egyeseknél a biztosítékot! A sorrendben utolsó rész abban is különleges lesz, hogy a forgatás időszakában kialakult egészségügyi körülményekre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörét helyezi a középpontba.

Hétköznaponként este 20:00-tól látható az Észbontók 7. évada, a VIASAT3 közönségkedvenc műveletlenségi vetélkedője! A showműsor házigazdája továbbra is Kovács Áron, azonban mind a stúdió díszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. A vadonatúj részekben ismét népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását, újdonságként viszont hírességeink egy kilenc hetes “elme bajnokság” keretében versenyeznek azért, hogy a döntő héten kiderüljön, melyik páros érti meg a legjobban az észbontókat és kapja meg a vándordíjat.

Dr. Gregory House a különc orvos minden hétköznap 15:00-kor, dupla részekkel rendel a Doktor House 3. és 4. évadában. Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal orvosból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni.

A természetfeletti képességekkel rendelkező Patrick Jane (Simon Baker) korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot, ám miután egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick a Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában. A mentalista sorozat epizódjait minden hétköznap 18:00-tól vetítik.

A fenti sorozatokon és saját gyártású programokon túl az alábbi filmek közül is válogathatnak a MinDig TV nézők a VIASAT3 kódolatlan kínálatában; Amerika Kapitány: Polgárháború, Verdák 3, Egy boltkóros naplója, Doctor Strange, Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet. Musical rajongók figyelem! Május 3-án vasárnap este 21:00-tól A szépség és a szörnyeteg című filmmusicalt nézhetik otthonukban, a kódolatlan hetek kínálatában.

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

VIASAT3

36

C

 

 

 

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

A VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

More news