HU| EN

Kódolatlan hetek a mindigTV nézőinek

Két hétig ingyenesen lesz elérhető a Comedy Central, a Super TV2 és a Spektrum

Budapest, 2020. november 2. – Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a megújult mindigTV nézői díjmentesen érhetik el november 1. és 15. között a Comedy Central, a Super TV2, november 2. és 15. között pedig a Spektrum csatorna műsorait.

 

Stand up és fergeteges sorozatok a Comedy Centralon

A 18. évadpremierrel kerül műsorra a Family Guy a Comedy Centralon. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülő, két gyerek, idáig semmi különös, de velük él Brian, a zseniális kutya is, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában.

Tripla részekkel jelentkezik minden hétköznap 16:10-től a Modern Family, amelyben három, merőben különböző életvitelű család sorsa forr össze egy szatirikus komédiává. Ed O'Neill, aki Al Bundy-ként sokunknak ismerős, - Jay Pritchett szerepében tündököl, egy dögös kolumbiai feleséggel az oldalán, akit Sofia Vergara alakít. Az ifjú Sheldon 3. évadpremierjét hétköznap 19 órától láthatják a rajongók. Az ifjú Sheldon Cooper élete nem könnyű Kelet-Texasban. Nemzedékének kiemelkedő zsenije, jártas a magas szintű matematikában és tudományokban, amivel nem sokra megy egy államban, ahol a vallás és a futball áll mindenek felett. Hétköznaponként este 19:25-től érkezik az Agymenők maraton. Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) ekkor már az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, amikor váratlanul beköltözik Penny (Kaley Cuoco), az új szomszéd, amellyel a két jó barát élete gyökeres fordulatot vesz.

Hétköznap esténként 23:25-től jön és letarol A South Park, minden idők egyik legismertebb animációs sorozata négy mocskos szájú negyedikesről, akik szürreális humorával űznek gúnyt világunkból.

A Comedy Central tematikus stand-up estjein, a Comedy Clubban, jól ismert humoristák közkedvelt előadásaikkal szórakoztatják a nagyérdeműt, péntekenként 21 órától és a hétvégi időszakban 20:10-től. A kódolatlan időszakban a nézők Kovács András Péter, Hajós András, Kőhalmi Zoltán, Badár Sándor és még számos humorista fellépését élvezhetik a képernyők előtt.

Időtlen szórakozás a nyolcéves Super TV2 műsorán

Pontosan nyolc éve, hogy az elsők között indult el a TV2 Csoport kábelcsatornája, a Super TV2. Ebből az alkalomból most visszarepíti a csatorna a nézőket 2012-be, az indulás évébe, és november 1. és 15. között hétvégenként csupa olyan szuperfilm lesz látható, amelyeket akkor mutattak be. Emellett természetesen a kódolatlan heteken is folytatódik hétköznaponként a Jóban Rosszban 20:50-től.

A november 7-én és 8-án az akciófilmek kedvelői örülhetnek:  jön Mel Gibsonnal a Börtönregény, aztán Jeffrey Dean Morgan-nel és Mickey Rourke-kal A futár. A Fejlövés című akcióban Sylvester Stallone egy hírhedt bérgyilkost játszik, aki életében először társul egy zsaruval. Ezen a hétvégén sokak kedvence, a Ted is képernyőn lesz. A szintén 2012-es vígjáték a Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane eredeti humorát csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt. Az élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző vígjáték John Bennettről szól, aki felnőtt férfiként is kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt, és azóta is ott él mellette.

A november 14-ei hétvégén az akciófilmek mellett szuper vígjátékokat is láthatnak. A Csak a szerelem számít című filmben két meggyötört, magányos szülőnek a sorsa egybefonódik, amikor elutaznak Sorrentoba egy esküvőre, ahol a férfi fia a nő lányával köt házasságot. Szintén ezen a hétvégén nyomoz  Jack Reacher szerepében Tom Cruise  egy gyilkos után a Super TV2 műsorán, a hölgyek nagy kedvence, Channing Tatum pedig megmutatja zseniális tánctudását a Magic Mike című vígjátékban.

 

Történelem és tudomány a Spektrum műsorán

A történelem rajongóit két izgalmas sorozat várja a Spektrumon, a Bizarr II. világháborúban náci repülő csészealjak, vámpírosztagok, zombi kémek és intelligens gyilkos majmok hada bukkan elő, bizarr történetek, melyekkel nemigen találkozhatunk más történelmi témájú műsorban. Tudta, hogy a britek bűvészeket toboroztak a németek legyőzésére? Hogy Hitler legjobb kémei nácigyűlölő kettős ügynökök voltak? Valamennyi epizód filmarchívumokat, szakértőkkel készített interjúkat és a világháború leghihetetlenebb történeteit mutatja be minden hétfőn 22 órától. A Miből lesz a náci?  úttörő sorozat a történelem egyik legfontosabb kérdésére keresi a választ, szintén hétfőnként, 23 órától: miért tették végül a nácik azt, amit tettek? Hogyan váltak tanult, civilizált emberek őrült náci szörnyetegekké? Ez a valódi gonoszság.  Ez a rendkívül megdöbbentő és leleplező sorozat hat náci vezetőt vesz górcső alá.

Tűréshatáron egy kaland- és tudományos sorozat képességeink meghaladásáról. Mennyire tudja rávenni az elme a testet arra, hogy tovább küzdjön azon a ponton is túl, amikor a test már jelez, hogy „Állj.” Minden egyes epizód egy kihívást, illetve Marc élettani funkcióit és fizikai érzékelését helyezi a középpontba, közérthető, tudományos magyarázatokon keresztül A sorozat premierjét november 7-8-án, 17 órától láthatják az érdeklődők.

Olyan világban élünk, melyre elődeink alig ismernének rá. Szerte a világon átalakult a táj, a zord vidékeket olyan sebességgel „szelidítettük” meg, mind mélységében, mind magasságában”, amelyektől felmenőink lélegzete is elállt volna. Ezt mutatja be a Világraszóló találmányok, mely  feltárja a sikereket és a bukásokat, a fantasztikus, és a kevésbé fantasztikus ötleteket is hétvégente13 órától.

November 8-án láthatják csatornapremier keretében A Duna - Árral szemben  című ismeretterjesztő sorozatot, amely Európa legfontosabb folyója, a Duna teljes szakaszán kalauzolja végig a Spektrum nézőit november 8-án vasárnap 15 órától, a Fekete-tengertől a Fekete-erdőig, szemben az árral. A dokumentumfilm főszereplői mindennapi emberek nem hétköznapi történetekkel. A legfontosabb szereplő azonban maga a Duna. A 8 országban forgatott sorozatban a Duna kulturális sokszínűsége mellett a magyar és európai történelem néhány legdrámaibb eseménye is megjelenik a Duna mentén, Marcus Aureliustól a II. világháborúig.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

Comedy Central

C

39

Spektrum

C

36

Super TV2

D

18

 

 

 

 

 

 

 

A MinDig TV nézők számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptember 6-tól valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzuk. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.

More news