HU| EN

Humor, thriller és akció – kódolatlan hetek a MinDig TV nézőinek

Május 17. és május 30. között a Film+, május 18. és május 31. között a VIASAT6, május 18. és június 1. között pedig a TV2 Comedy lesz kódolatlan

A Film+ mozicsatornán igazi sikerfilmeket láthatnak a MinDig TV nézői

A Film+ csatornán május 17-én 21:00 órától a Törésvonal című katasztrófafilmben 9-es erősségű földrengés dönti romba San Franciscót. Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között rekedt lányukat. Május 18-án 21:00-tól földi és űrbéli kalandok várják a nézőket az Űrvihar című sci-fi thrillerben. A klímaváltozás a Föld lakóinak életébe kerülhet, s ez a rémítő lehetőség szövetségbe kényszerítette végre a világ vezetőit, akik együtt hozatták létre egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt. Ám ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Robin Hood (2018) történetén izgulhatunk május 22-én 21:00 órától. A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti, milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a nottinghami seriff a szent háború ürügyén teljesen kisemmizi alattvalóit. Május 30-án 20:15-től jön a Star Wars VIII. része - Az utolsó Jedik. Leia Organa (Carrie Fisher), az Ellenállás legendás vezetője kénytelen a menekülés mellett dönteni Poe Dameron parancsnok (Oscar Isaac) meggondolatlansága miatt. Csakhogy az Első Rend folyamatos tűz alá veszi őket, és segítség nélkül nincs esélyük. Leia abban bízik, hogy a fiatal Jedinek, Reynek (Daisy Ridley) sikerül megtalálni Luke Skywalkert (Mark Hamill), aki képes lehet megmenteni az Ellenállást.

Jupiter Jones (Mila Kunis) születésekor a jelek az mutatják, hogy kivételes jövő áll előtte. Úgy tűnik, ez a jövő nem akar megérkezni, hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és minden megváltozik. A Jupiter felemelkedése május 31-én, 20:45-től látható Fim+ műsorán.

Új tartalmakkal és régi nagy kedvencekkel várja a poénok szerelmeseit a TV2 Csoport megújult humorcsatornája, TV2 Comedy néven

Továbbra is műsoron lesz például a Csengetett, Mylord?, az Egy rém rendes család, A Simpson család, az Amerikai fater vagy a BoJack Horseman, országos TV premierrel. Az arculatváltáshoz kapcsolódóan, több újdonság is érkezik. Május 18-án 13:40-től dupla epizóddal indul Az én kis családom, amelyet minden hétköznap láthatnak majd a nézők. Országos TV premierrel jön nyáron a Moone Boy című, a ’90-es évek elején játszódó Emmy-díjas vígjátéksorozat, melynek főszereplője egy elvarázsolt kisfiú, és képzeletbeli barátja. A 12 éves szőke kissrác (Martin Moone) fantáziabeli cimboráját Chris O'Dowd alakítja, aki a forgatókönyvet is jegyzi. Szintén országos TV premierrel kerül nyáron képernyőre a Zsenik közt (Outmatched) című, vadonatúj, 10 részes családi vígjáték is, ahol az átlagosnak mondható szülőknek, kicsit sem átlagos – négyből három zseni – gyerekeikkel kell tartaniuk a lépést. Sokak örömére, a közkedvelt sorozatok közül hétköznap esténként érkezik az Emmy-díjas Így jártam anyátokkal sorozat, olyan színészekkel, mint Jason Segel és Neil Patrik Harris.

Szombat esténként 21 órától továbbra is a filmeké a főszerep, mint például A pláza ásza, A pláza ásza Vegasban vagy A gondozoo, ezek mellett remek francia vígjátékok közül is válogathatunk. Jönnek a Louis de Funès Csendőr-filmek, Pierre Richarddal a Magas szőke férfi felemás cipőben, és sokak kedvencével, Jean Renoval a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2., és a Reszkess, Amerika! A műfaj újabb francia alkotási közül pedig érkezik Christian Clavierrel a Romazuri, melyben egy, a felesége szoknyája mögé bújó, középszerű író, - a szomszédainak köszönhetően - totálisan felbolydult mindennapjaiba pillanathatunk bele. De a Dany Boon rajongóknak is érkezik néhány csemege – így például a RAID - A törvény nemében című akció-vígjáték vagy a Sóher című film, amelyben a Dany Boon által megformált karakter (François Gautier) olyannyira tökélyre fejleszti a spórolást, hogy még barátnőjével is szakít a születésnapja előtt, hogy ne kelljen neki ajándékot vennie.

Akciófilm, thriller és fergeteges vígjáték a VIASAT6 csatorna kínálatában

A Spartacus: Vér és homok akciófilm sorozat más megvilágításba helyezi a harcosok világát: ezúttal a gladiátorok mellett a vér, a szex és az ármánykodás kapja a főszerepet. Spartacusnak egy olyan világban kell boldogulnia, ahol a vérontás és a halál a minőségi szórakoztatás része (minden hétköznap 22:40-kor). Május 25-től pedig Spartacus: Az aréna istenei címmel látható az előzménysorozat is, amely a Batiatus-ház felemelkedésének történetét, vagyis a Spartacus érkezése előtti időszakot idézi fel. Az Underworld című amerikai-német-magyar-angol akciófilmben vámpírok és farkasemberek harcolnak egymással. Összeesküvés nyomára bukkan Selene (Kate Beckinsale) a vámpír harcos: egy embert, egy fiatal „földi” orvost akarnak túszul ejteni. A vámpírlány követni kezdi Michaelt (Scott Speedman), s közben azon kapja magát, hogy korábban nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt (május 22-én 22:00-kor). Selene az Underworld: Evolúció című akcióthrillerben fel akarja kutatni Marcust (Tony Curran), a vámpírok királyát, hogy alkut kössön vele az életéért cserébe (május 29-én, 22:00 órakor). Május 23-án és 24-én 21:00 órától a Pókember 1. és 2. részében Peter Parker (Tobey Maguire), a kétballábas diákújságíró szuperhőssé válását követhetjük nyomon. Petert egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók, ezt követően egyre furább képességeket tapasztal magán. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire bukkannak a vörös bolygón, de a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket. Daniel Espinosa az Élet című filmje május 30-án, szombaton 21:00 órakor látható a VIASAT6 műsorán.

A Másnaposok egy fergetes vígjáték, mely szerint házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezi a bulit, ami túlságosan jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban (május 31-én, vasárnap 21:00 órakor).

 

A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészülékén.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Film+

13

D

TV2 Comedy

43

D

VIASAT6

37

D

 

 

 

 

Az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása megújul. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

A TV4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a  https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

More news