HU| EN

Februári kódolatlan hetek a MinDig TV műsorán!

Február 16. és február 28. között a LiChi TV, február 17. és február 29. között pedig a Spektrum műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők

Februárban ismét ingyenes csatornákkal várja a nézőket a MinDig TV a 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Február 16. és február 28. között a LiChi TV, február 17. és február 29. között pedig a Spektrum műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők. Mindkét csatorna változatos műsorkínálattal készül a kódolatlan időszakra.

A LiChi TV a kódolatlan időszakban régi nagy kedvencekkel és számos új tartalommal várja a gasztronómia szerelmeseit. A torkos csütörtök apropóján a legnagyobb közönségkedvenc filmeket tűzik műsorra. Február 20. és 23. között négy mozival jön a „torkos hétvége”. Február 20-án, 21:00-tól országos TV premierrel érkezik Teljesen idegenek című olasz film, amely a nagysikerű magyar alkotást a BUÉK című filmet inspirálta. Pénteken 21:00-tól a Bridget Jones naplója, majd szombaton és vasárnap szintén 21 órai kezdettel a Derült égből fasírt és a Derült égből fasírt: A második fogás kerül képernyőre. Február 17-től minden hétköznap 18:50-től új tartalomként lesz látható a Masterchef Junior. A főző-showban 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat a pultok mögött. A csatorna a sorozatok kedvelőire is gondolt. Két országos TV premier érkezik a kódolatlan időszakban: február 16-tól 17:50-től dupla résszel jön minden nap a Late Nite Eats – A város sosem alszik című amerikai gasztro-reality-sorozat, amelyben Jordan Andino, a magával ragadó személyiségű séf a legmenőbb, éjjel is nyitva tartó gasztronómiai helyeket keresi fel New Yorkban. Szintén február 16-án indul útjára a Tom Kerridge – A tartós fogyás titka című gasztro-reality-je, amely hétvégente érkezik majd dupla részekkel 18:50-től. A fentieken kívül szintén országos TV premierrel érkezik február 29-től még egy Tom Kerridge sorozat jön Újratervezés címmel, amely szintén hétvégén kerül adásba 18:20-tól. A már megszokott saját gyártású tartalmakkal is találkozhatnak a nézők a csatornán, úgy mint: a Hal a tortán, a Hentesek, a Konyhatündér – Marton Adrival, az Ízes élet és a Stahl konyhája c. műsorok. 

A Spektrum műsorán is számos nagysikerű műsorral készülnek februárban. A csatornán februárban két kiemelt tematika kap szerepet, így a műsorok is ezekre a témákra épülnek. Két izgalmas sorozat érkezik a világ legelszigetelten élő emberiről. Az Élet a fagypont alatt c. műsorban a világ leghidegebb szegleteit mutatja be, olyan helyeket, ahol a hőmérséklet rendszeresen -62 Celsius fogig süllyed. Vajon az itt élő családok hogyan próbálják átvészelni a sötét és fagyos telet? A Vademberek Ben Fogle-lal című műsor egy kalandorról szól, aki önszántából fordított hátat a nyugati társadalom csapdáinak és a világ egyik legelszigeteltebb helyszínei egyikén építette fel otthonát. A másik nagy tematika a környezetvédelem és a klímaváltozás köré épül. A Klímakatasztrófa küszöbén, a Műanyagtenger, az Összefüggő óceán és a Bálnagyilkos műanyag című filmek mind arra keresik a választ, hogy mit hoz a jövő a környezetvédelem területén és, hogy mit tehetünk mi emberek a környezetünk és a természeti kincseink megóvásáért.

 

Csatorna

Programhely

Multiplex

LiChi TV

49

E  

Spektrum

35

C

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

More news