HU| EN

EsportGuru néven új, díjmentesen elérhető e-sport csatorna indul a mindiGO felületén

Budapest 2020. június 11. Az Esport1 és az Antenna Hungária együttműködésével megvalósuló új online tévécsatornán az elektronikus sportoké és a videojátékoké a főszerep.

Az EsportGuru a hét minden napján napi 8 órában sugároz majd videojátékos tartalmakat minden korosztály számára fogyasztható módon. A repertoárban helyet kapnak a legnépszerűbb e-sport versenyek, mint a LEC (League of Legends Európai Bajnokság) ESL és Dreamhack nemzetközi CS:GO tornái, valamint a magyar bajnokság összecsapásai. Az e-sport mérkőzések mellett elemző műsorok, oktató anyagok, szórakoztató műsorok és a videojáték sport hőskorát idéző archív tartalmak várják a nézőket.

 „Örömmel mutatjuk be az Antenna Hungária és az Esport1 közös munkájával megvalósuló új EsportGuru online tévécsatornát, mely adását és a hozzátartozó videótárat a mindiGO TV applikációban és a webes felületen a regisztrációt követően díjmentesen érhetik el a felhasználóink. Az e-sport és a videojátékok szerelmeseit izgalmas, egyedi tartalmakkal, hétvégenként élő versenyközvetítésekkel várjuk. Az EsportGuruval már 17-re bővült a mindiGO TV applikációban a díjmentesen elérhető csatornák száma.” - nyilatkozta Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója.

“Az Esport1 megalakulása óta a hazai e-sport innováció motorjaként működött. Törekvéseink sorába illeszkedik az Antenna Hungáriával való együttműködésünk, melyre különösen büszkék vagyunk. Örömmel jelentjük be, hogy hosszas előkészítő munka után végre kezdetét veszi az EsportGuru csatorna működése, mellyel újabb szintre emeljük az e-sport tartalomgyártást Magyarországon!” - mondta Biró Balázs az Esport1 kommunikációs és stratégiai vezetője.

Az EsportGuru online tévécsatorna műsorait a mindiGO applikációban és a weben regisztrációt követően díjmentesen érhetik el a felhasználók.

Az EsportGuru csatorna elérhető:

https://tv.mindigo.hu/csatornak/esportguru-419

A mindiGO alkalmazás elérhető a Google Play áruházból:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ah.mindigtv

vagy az Apple App store-ból:

https://itunes.apple.com/hu/app/mindig-tv/id510309190?mt=8

A mindiGO weben is elérhető: https://tv.mindigo.hu/

Közösségi oldalak:

https://www.facebook.com/esportgurutv

https://www.instagram.com/esportguru_official/

More news