HU| EN

A mindiGO Sport elhozza az otthonába a magyar kosárlabdát!

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) és a mindiGO Sport együttműködése alapján az októberi ingyenes időszak után a HUNBASKET csomag november 1-től élesben, havi előfizetéses csomag keretében válik elérhetővé a mindiGO Sport alkalmazásban. Ezáltal Magyarországon egyedülálló módon egy csapatsportág első számú férfi és női bajnokságának élő közvetítései az interneten keresztül, előfizetéses formában valósulnak meg.

Hasonlóan az előző szezonhoz, idén is a mindiGO Sport online alkalmazás felülete ad otthont a legtöbb férfi és női kosárlabda mérkőzésnek. A spanyol férfi kosárlabda bajnokság - az ACB Liga - és a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája után az MKOSZ és a mindiGO Sport együttműködése nyomán a magyar NB I-es férfi és női kosárlabda-bajnokság is elérhető a mindiGO Sporton. A fordulók mérkőzései az összes – közvetítésre alkalmas - arénából láthatóak lesznek. A magyar bajnokság ideje alatt a HUNBASKET csomagban a címvédő Falco KC Szombathely, a Körmend, az Alba Fehérvár, vagy éppen a Szolnoki Olajbányász csatározásai lesznek követhetőek.

A mindiGO Sport HUNBASKET csomagjában a hazai kosárlabda rajongói november 1-től élőben és visszanézhető közvetítések formájában követhetik a magyar NB I/A férfi és Női kosárlabda bajnokságot. A hazai kosárlabda csomag mérkőzései havi előfizetési díj keretében már bruttó 799 Ft—tól megtekinthetőek.  A HUNBASKET csomaggal a hazai kosárlabda rajongói lehetőséget kapnak arra, hogy minden mérkőzést követni tudjanak élőben, akár hazai pályán, akár idegenben játszik szeretett csapatuk. A HUNBASKET csomag előfizetői számos hozzáadott plusz élménnyel is találkozhatnak a szolgáltatáson belül, mint pl; hírek, összefoglalók, videók és közösségi meccsnézési lehetőség a kommentfalnak köszönhetően. Ráadásul a kosársport szerelemesei a mindiGO Sport mobil alkalmazásából egy Chromecast eszköz segítségével a TV készüléken keresztül is nézhetik az élő adásokat, az online közvetítéseket vagy a visszanézhető videókat.

 

A HUNBASKET kosárlabda csomag megvásárlásához a felhasználóknak regisztrálniuk kell a www.sport.mindigo.hu oldalon. A regisztráció történhet már meglévő Facebook, illetve Google fiókkal vagy más e-mail cím megadásával is.

Belépést követően a https://sport.mindigo.hu/csomag-elofizetesek webcímen az „Előfizetek” gomb megnyomásával lehet előfizetni.

 

 

Az előfizetés díja:

sport.mindigo.hu webes előfizetés díja havi bruttó 799 Ft.

Android és IOS előfizetés esetén havi bruttó 999 Ft.

A szolgáltatás főbb jellemzői:

  • Élő közvetítések azoknál a mérkőzéseknél, amelyeknél az automatikus közvetítés helyszíni technikai feltételei adottak. A meccsek az élő közvetítést  követően felvételről is visszanézhetőek.
  • A felhasználók további híreket, videós összefoglalókat és beszámolókat is elérhetnek.
  • A közvetítések alatt a nézők a kommentfalon hozzászólhatnak a mérkőzésekhez, megoszthatják véleményüket, valamint szavazhatnak. Továbbá élő statisztika is hozzáférhető.
  • A szolgáltatás a www.sport.mindigo.hu weboldalon és/vagy mobil alkalmazás formájában áll rendelkezésre, amely letölthető Android és iOS rendszerű okos eszközökre.
More news