HU| EN

MinDig TV Extra

Minden, ami kell: TV, INTERNET, TELEFON

Az Antenna Hungária által üzemeltetett földfelszíni digitális műsorszóró platformon 2010 májusától, a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 12 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven.

Az Antenna Hungária lakossági szolgáltatása, a MinDig TV Extra 2015. október 1-jétől tovább bővítette szolgáltatásainak körét: a vezeték nélküli szolgáltatók közül egyedülálló módon kínál vezetékes internet-, valamint családbarát mobil hang- és internetcsomagokat.

 

Miért a MinDig TV Extra?

Kiknek ajánljuk?

  • pénztárca- és családbarát szolgáltatásainkat egy helyről rendelheti meg

  • nincsenek felesleges csatornák és szolgáltatások

  • nagyobb a választási szabadság: TV, internet és mobil csomagjainkat nem szükséges együtt rendelni, választhatóak önállóan, vagy tetszés szerinti párosításban is, így előfizetőnk állíthatja össze, pontosan mire van szüksége

  • szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot
  • és mindenhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni

A MinDig TV Extra szolgáltatásai:

TV

A MinDig TV Extra előfizetéses műsorelosztó szolgáltatás, mely a földfelszíni digitális műsorszóró hálózaton keresztül érhető el. Az Alapcsomagban 24 db fizetős csatorna található, a Családi csomagban további 18. Az Alap- és Családi csomag mellé Kiegészítő csomagok is választhatók. Ezek a következők: Világjáró és Aktív+.

Tovább a részletekre
INTERNET

5, 10 vagy 20 Mbps sávszélességű ADSL, illetve 1, 2, 3, 8, 10, 20 GB adattartalmú mobil internet szolgáltatásainkat családbarát áron, egyszerű konstrukcióban kínáljuk. Választhatóak TV vagy mobil hang szolgáltatás mellé is, azonban az előfizetésnek nem feltétele a tovább szolgáltatások megrendelése.

Tovább a részletekre
MOBIL

MinDig TV Extra Családbarát Mobilcsomagok (1-4 )SIM kártyán összevontan lebeszélhető havidíjjal, választható opciókkal

MinDig TV Extra Mobilcsomagok - Mobil Mini, Mobil 1000, Mobil Korlátlan 500MB, Mobil Korlátlan 2GB, Mobil Korlátlan 4GB

Tovább a részletekre