HU| EN

MinDig TV Extra

Minden, ami kell: TV, INTERNET, TELEFON

Az Antenna Hungária által üzemeltetett földfelszíni digitális műsorszóró platformon 2010 májusától, a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 12 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven.

A MinDig TV Extra előfizetéses műsorelosztó szolgáltatás, mely a földfelszíni digitális műsorszóró hálózaton keresztül érhető el. Az Alapcsomagban 25 db fizetős csatorna található, a Családi csomagban további 18. Az Alap- és Családi csomag mellé Kiegészítő csomagok is választhatók. Ezek a következők: Világjáró és Aktív+.

Miért a MinDig TV Extra?

Kiknek ajánljuk?

  • pénztárca- és családbarát szolgáltatásainkat egy helyről rendelheti meg

  • nincsenek felesleges csatornák és szolgáltatások

  • nagyobb a választási szabadság

  • szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot
  • és mindenhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni

Szolgáltatásunkról további információkat a mindigtv.hu/mindigtvextra weboldalon talál.

 


 

Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban szeretnénk megismertetni Önt az Antenna Hungária Zrt.  MinDig TV Extra szolgáltatásának - 2020. január 1-jétől érvényes - akciós ajánlatáról, amely a hírközlési szektorban dolgozókat kedvezően érintheti.

Akciónk keretén belül kedvezményes előfizetési díjat biztosítunk az akciós leírásban foglaltak szerint.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, úgy kérjük, hogy töltse ki igénybejelentő nyomtatványunkat és küldje meg részükre postai úton a MinDig TV Extra 1519 Budapest, Pf. 447/8 postacímünkre vagy faxon a 06-1-464-2245-ös faxszámra és Kollégáink felkeresik Önt az előfizetői szerződés megkötése céljából.

Antenna Hungária Zrt.