Televízió

Televízió

Jelenleg kizárólag társaságunk biztosít országos televízió- és rádióműsor-szétosztás, valamint –szórás szolgáltatásokat Magyarországon. Társaságunk hosszú távon pedig piacvezető szerepre törekszik a digitális földi televízió- és rádióműsor-terjesztési szolgáltatásokban.

A rádió- és televízióműsor-terjesztéssel kapcsolatos szolgáltatások lényege, hogy a rádió- és televíziós jeleket a rádió- és televízióműsor-szolgáltatók stúdióitól eljuttatjuk a hallgatók, nézők felé. A rádió- és televízióműsor-szolgáltatók által készített műsorokat földfelszíni, illetve műholdas műsorszóró rendszereinken keresztül terjesztjük. Ezen kívül digitális műholdas feladószolgáltatást is nyújtunk, amellyel kapcsolat hozható létre tévéstúdiók, valamint mobil berendezések, körzeti stúdiók és nemzetközi programforrások között. Társaságunk nem hoz létre rádiós vagy televíziós műsort, hanem kizárólag a más - a magyar államtól médiaszolgáltatásra jogosultságot kapott - vállalkozások által létrehozott televízió- és rádióprogramok terjesztését végzi.


Amennyiben kérdése lenne vagy információt szeretne kérni valamely műsorterjesztési szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, jutassa el üzenetét az e-mail címre!

Digitális műsorszórás

MinDig TV
MinDig TV Extra
Európai kitekintés
Technológia háttér