Rádió

Rádió

Jelenleg kizárólag társaságunk biztosít országos televízió- és rádióműsor-szétosztás, valamint –szórás szolgáltatásokat Magyarországon. Társaságunk hosszú távon pedig piacvezető szerepre törekszik a digitális földi televízió- és rádióműsor-terjesztési szolgáltatásokban.

A rádió- és televízióműsor-terjesztéssel kapcsolatos szolgáltatások lényege, hogy a rádió- és televíziós jeleket a rádió- és televízióműsor-szolgáltatók stúdióitól eljuttatjuk a hallgatók, nézők felé. A rádió- és televízióműsor-szolgáltatók által készített műsorokat földfelszíni, illetve műholdas műsorszóró rendszereinken keresztül terjesztjük. Ezen kívül digitális műholdas feladószolgáltatást is nyújtunk, amellyel kapcsolat hozható létre tévéstúdiók, valamint mobil berendezések, körzeti stúdiók és nemzetközi programforrások között. Társaságunk nem hoz létre rádiós vagy televíziós műsort, hanem kizárólag a más - a magyar államtól médiaszolgáltatásra jogosultságot kapott - vállalkozások által létrehozott televízió- és rádióprogramok terjesztését végzi.


Amennyiben kérdése lenne vagy információt szeretne kérni valamely műsorterjesztési szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, jutassa el üzenetét az e-mail címre!

Analóg műsorszórás Digitális műsorszórás
100 MHz és középhullám
Szolgáltatás helyi és körzeti rádiók számára

Digitális rádió
Európai kitekintés
Technológiai háttér