Adatvédelem

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Antenna Hungária Zrt. a szolgáltatásainak nyújtása során birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, különös gondot fordítva azok biztonságára. A személyes adatok társaságunk általi kezelésére vonatkozó legfontosabb szabályokat Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltuk össze.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatóban foglaltakat! A Tájékoztató meghatározza az Antenna Hungária Zrt., mint adatkezelő által kezelt személyes adatok körét, az adatkezelés módját, a szabályozás legfontosabb elemeit. Az adatkezelési szabályozás célja, hogy biztosítsa az adatvédelem alaptörvényben foglalt elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, valamint, hogy megakadályozza az adatkezelő, mint hírközlési szolgáltató előfizetőinek adataihoz való jogosulatlan hozzáférést, továbbá azok megváltoztatását, jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát vagy felhasználását. Amennyiben személyes adatainak kezelésével kapcsolatban bármilyen észrevétele, kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba társaságunk adatvédelmi felelősével:

Dr. Mándi Gábor
jogi, igazgatási és hatósági ügyek osztályvezető
1119 Budapest, Petzvál J. u. 31-33.
mail:
Tel.: +36 1 464 2464
Fax.: +36 1 464 2524

Az Antenna Hungária Zrt-t, mint adatkezelőt nyilvántartja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, nyilvántartási számunk: NAIH-62177/2013.

Az Adatvédelmi Tájékoztató elérhető itt