HU| EN

Májusban indul a digitális földfelszíni televíziós hálózatok telepítési munkáinak második fázisa

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) hálózatok fejlesztését

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) hálózatok fejlesztését, a nyár folyamán ennek eredményeképpen tovább bővülhet a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata. A fejlesztéssel kapcsolatos munkálatok kihatnak a digitális földfelszíni televíziós és analóg rádiós szolgáltatások elérhetőségére is, összesen 46 digitális televíziós telephelyet illetően május folyamán néhány órás technikai leállás várható.

Az elmúlt hónapokban az ingyenes MinDig TV a C8 csatornával, míg a MinDig TV Extra kínálata az RTL II, Super TV2, M3 Anno és D1 TV csatornákkal bővült, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós vétellel már 34 televízióprogram érhető el. Az Antenna Hungária folytatja a DVB-T hálózatok fejlesztését, a nyár folyamán ennek eredményeképpen tovább bővülhet a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata.

A fejlesztés keretében az AH számos telephelyén telepítési munkákat végez, amely kihat a digitális földfelszíni televíziós és analóg rádiós szolgáltatások elérhetőségére is. A május végéig tartó második fázis 20 nagy és közepes teljesítményű, valamint 26 kis teljesítményű telephelyet érint.

Az állomások többségénél néhány órás teljes technikai leállással kell számolni. A telepítési munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás, tehát elképzelhető a táblázatban megjelölt időpontot megelőző visszakapcsolás is.

Kiskőrös és Nagykanizsa telephelyeken kismértékű teljesítménycsökkenéssel járó munkavégzésre is sor kerül, ami néhány, az adótoronytól távol fekvő település esetében okozhat vételromlást.

A telepítési munkákban érintett telephelyek és szolgáltatások, valamint a technikai leállások és teljesítménycsökkenések időpontjai május végéig (PDF)

A munkák okozta kellemetlenségért minden érintett szíves elnézését kérjük, és köszönjük megértésüket. További információ a MinDig TV honlapon (www.mindigtv.hu) és ingyenes telefonszámán: 06-80-90-99-00, valamint a MinDig TV Extra honlapon (www.mindigtvextra.hu) és call center számán: 1211 érhető el.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:
Antenna Hungária Zrt.
Tóth András, kommunikációs vezető
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt [pont] hu

Az Antenna Hungáriáról (www.ahrt.hu)
A MinDig TV-ről (www.mindigtv.hu)

A MinDig TV Extráról (www.mindigtvextra.hu)

További híreink