HU| EN

Kódolatlan hetek az AXN csatornán! – Két hétig korlátlanul elérhető az AXN csatorna a MinDig TV nézők számára

Két hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára.

Két hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. A szeptember 1-14. közötti időszak alatt így olyan premier sorozatokat láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint a Hannibal harmadik évada, az NCIS New Orleans első évada, vagy a Hidegsebész második évada. Az AXN csatorna élő műsora a közel egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti két hétben.

 

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. szeptember 1-14. között kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon az AXN csatorna. Így a MinDig TV nézői az elsők között láthatják például a Hannibal sorozat harmadik évadának, az NCIS New Orleans első évadának, a Hidegsebész (Body of Proof) második évadának, vagy a Hawaii Five-O harmadik évadának bevezető részeit. A sorozatpremierek mellett hollywoodi sikerfilmek is szerepelnek az AXN őszi műsorán. Szeptember 6-án az Oprah Winfrey és Danny Glover főszereplésével készült Rabszolgalelkek című filmet vetíti a csatorna, szeptember 11-én pedig Jennifer Anistont láthatják a nézők a Kisiklottak című drámában.

Az AXN csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Az AXN csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 1. és 14. között. A közel egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

SPT Networks CE                                         Antenna Hungária Zrt.

 

További információ:

Bankós Zsuzsa
PR munkatárs
SPT Networks CE
Tel: +36 1 577 1840
E-mail: zsuzsa_bankos@spe.sony.com

 

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt [pont] hu

 

 

További híreink