HU| EN

Két hét korlátlan szórakozás! – A Comedy Central és a Paramount Channel kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára

A MinDig TV felhasználói 2015. december 7-21. között kódolatlanul érhetik el a Comedy Central és a Paramount Channel műsorait.

A MinDig TV felhasználói 2015. december 7-21. között kódolatlanul érhetik el a Comedy Central és a Paramount Channel műsorait. Ebben az időszakban közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen élvezhetik a nézők a két népszerű szórakoztató csatorna legsikeresebb filmjeit és sorozatait.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. december 7-21. között kódolatlanul lesznek elérhetők a Comedy Central és a Paramount Channel csatornák.

A magyar humorcsatorna, a Comedy Central kínálatában megtalálható Hajós András improvizációs műsora, a Készhelyzet; a televíziózás történetének egyik legfelforgatóbb animációs rajzfilmsorozata, a South Park új, 19. évada, láthatóak lesznek a Family Guy különleges részei  vagy éppen olyan szórakoztató sitcom sorozatok, mint a Férjek gyöngye vagy a Broad City.

A kódolatlan időszakban a MinDig TV nézői a Paramount Channel-en végigizgulhatják a katasztrófafilmek hetét, melynek során olyan alkotásokat tekinthetnek meg, mint a Daylight, a Twister vagy a Dante pokla. De persze a könnyedebb kikapcsolódás is garantált a mozi szerelmeseinek csatornájával, hiszen olyan filmekkel is szórakoztatnak minket, mint a Gézengúzok karácsonya, a Beethoven-filmek, a Mézengúz vagy a Távol Afrikától.

A Comedy Central a B, míg a Paramount Channel a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 38. illetve a 41. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Viacom Global Hungary Kft.                       Antenna Hungária Zrt.

 

További információ:
Szűcs László
PR és kommunikációs vezető
Viacom
Tel: +36 1 877-1556
E-mail: szucs.laszlo@vimn.com

 

Tóth András
Kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt [pont] hu

További híreink