HU| EN

Két hét korlátlan moziélmény! - két héten át kódolatlanul érhető el a Mozi+ a MinDig TV nézők számára

Két hétig kódolatlanul érhető el a Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára, a 15. programhelyen. 2016. augusztus 8. és 22. között 750 ezer háztartásban országos tévépremiereket, rég nem látott klasszikusokat és a legjobb filmmaratonokat láthatják a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően.

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-bővítésének első állomásaként indított filmcsatornája közel egy hónapja mutatkozott be a közönség előtt és már az indulás hetében piacvezetőként startolt a kábeles piacon.

A TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, Fischer Gábor az együttműködésről azt mondta: „A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció következő fázisaként, frissen vásárolt, exkluzív tartalmakkal várjuk a nézőket. Magyarország vadonatúj filmcsatornája ebben a két hétben kódolatlanul nyújt majd szórakozást az egész családnak. Célunk, hogy a csatorna rövidesen a filmkedvelők első számú választása, valamint az egyik legnézettebb kábelcsatorna legyen. A Mozi+ már az indulás hetében a legnézettebb kábelcsatorna volt főműsoridőben a 18-59 évesek körében, maga mögé utasítva minden versenytársát, és reméljük, az elkövetkezendő időszakban egyre kimagaslóbb eredményeket hoz”.

A színes kínálatban az első kódolatlan hétvégét egy országos tévépremierrel nyitja a csatorna, amelyben egy régi, halálos ellenséggel veszi fel a harcot Channing Tatum és Bruce Willis, a G.I. Joe: Megtorlás című akciófilmben. Augusztus 19-én, újabb országos premiert sugároznak majd, a Transformers-trilógia zárásaként A kihalás kora című mozifilmet. Egy nőies bevetésen, humoros kalandokba is keveredhetünk a Mozi+-on Sandra Bullock és Melissa McCarthy oldalán a Női szervek című akció-vígjátékban augusztus 20-án, 21 órától. Ezt megelőzően azonban az Állami Ünnep napján 18.40-től mesés tájakra csöppenhetünk, a Hófehér és a vadász tévépremierjével. A Mozi+ nézői Magyarországon először láthatják majd a tévé képernyőjén a Tini nindzsa teknőcök című animációs filmet. A kódolatlan hétvégén a Shrek és a Rio is képernyőre kerül. Míg a klasszikusok szerelmesei a Piedone és Ötvös Csöpi filmekkel, hosszú idő után ismét Bujtor István szinkronhangján nosztalgiázhatnak hétköznap esténként, augusztus 21-én pedig a Terminátor 2 várja az érdeklődőket.

A Mozi+ a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Mozi+ csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

További információ:

Rédei Zsuzsa
Marketingkommunikációs menedzser
TV2 Média Csoport Kft.
Tel: +36 30 515-9410
E-mail: zsuzsa.redei@tv2.hu

 

Tóth András
kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

További híreink