HU| EN

Hátrányos helyzetű gyermekek szurkolhattak a Duna Arénában az Antenna Hungária jóvoltából

Csaknem 30 hátrányos helyzetű gyermek tapasztalhatta meg a Duna Aréna magával ragadó atmoszféráját az Antenna Hungária és a Jövő Uniója Alapítványhoz tartozó Őrangyalok Ligája jóvoltából kedden. A Miskolcról érkező gyerekek nagy hangerővel buzdították az úszókat, többek között az Antenna Hungária által szponzorált, olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamást is.

Az Antenna Hungária már számos alkalommal szervezett programokat hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek. A vállalat jóvoltából július 25-én 29 nehéz sorsú gyermek lehetett részese Magyarország története eddigi legnagyobb sporteseményének: kedden a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény lakói a délelőtti úszás előfutamok megtekintése után egy kétéltű buszon felfedezték Budapestet földön és vízben is.

A program célja a sport szeretetére nevelés mellett természetesen a gyerekek egy napjának szebbé és boldogabbá tétele volt.

„Az Antenna Hungária minden lehetőséget megragad arra, hogy támogassa a fiatalokat, a fiatal generációt. Mi sem mutatja jobban elköteleződésünket, minthogy a mai napon csaknem 30 gyermeknek tettük lehetővé, hogy részt vehessen Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményén és megtapasztalhassa azt a csodálatos közeget, ami belengi a Duna Arénát. Vállalatunk hisz abban, hogy az egészséges életmód és a sportolás, a sportok szeretetének elültetése már fiatal korban kell, hogy elkezdődjön. Mindemellett a jelen csillagait sem lehet szó nélkül hagyni. Az Antenna Hungária két fiatal úszó: Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás eddigi példaértékű eredményeit szeretné segíteni, ezért az év végéig tartó együttműködést kötöttünk velük” - tette hozzá Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Simonidesz Csaba, a Jövő Uniója Alapítvány elnöke elmondta, hogy rendkívül örültek a lehetőségnek: „Rengeteg megkeresés érkezik hozzánk, melyek között gyakran szerepelnek a világbajnoksággal kapcsolatos kívánságok is. Talán ma Magyarországon nincs is olyan ember, aki ne szeretne részese lenni ennek a világra szóló eseménynek. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Antenna Hungária jóvoltából lehetőségünk volt szebbé tenni 29 gyermek napját.

 

További híreink