HU| EN

Élő ünnepi koncertközvetítés a MinDig TV Applikációban a Várkert Bazárból augusztus 20-án

Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból.

Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból. Azok sem maradnak le a változatos programról, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a MinDig TV Applikációban országszerte élőben követhetik a rendezvényt államalapító Szent István ünnepén.

Program:

16:30 órakor kezdődik a Hot Jazz Band koncertje. A csapat muzsikája a húszas-harmincas évek forródzsessz-éráját idézi.

18:00 órakor veszi kezdetét az idén 10 éves Irie Maffia műsora. A banda zenéjében a reggae, hiphop, rock és funky határai mosódnak egybe.

19:30 órakor a magyar népzenei élet elismert közreműködője, az immáron több mint 20 éves Csík Zenekar lép a színpadra.

A MinDig TV Applikáció Magyarország egyik legnépszerűbb, ingyenes applikációja. Közel egymillió letöltéssel büszkélkedhet a négy platformon – iOS, android, Windows Phone és Windows 8 – elérhető alkalmazás. Segítségével élőben, akár HD-minőségben is élvezhetjük a közszolgálati tévécsatornák és az euronews 4 nyelven elérhető programját. Folyamatosan frissülő videotárjából szintén ingyenesen válogathatunk. Emellett rendszeresen találkozhatnak a felhasználók a MinDig TV Extra kínálatába tartozó tévécsatornák, illetve egyéb kulturális programok élő adásával is.

Antenna Hungária Zrt.

További információ:
Tóth András
kommunikációs igazgató
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu

További híreink