HU| EN

A Minimax után jön a C8 – az új szabadon fogható csatorna bekerül a MinDig TV kínálatába is

A Chello Central Europe úgy döntött, hogy a Minimax adásideje után sugárzó Animax megszűnését követően, 2014. április 1-jétől maga tölti ki a felszaba

A Chello Central Europe úgy döntött, hogy a Minimax adásideje után sugárzó Animax megszűnését követően, 2014. április 1-jétől maga tölti ki a felszabaduló esti műsorsávot. A mindennap, este 20:00 órakor kezdődő műsorfolyam C8 néven indul. Az Antenna Hungária és a Chello Central Europe megállapodása alapján az új csatorna az indulás napjától bekerül a MinDig TV kínálatába is.

Az este 20:00 és éjfél között látható, széles közönségnek szóló C8 egy rendszeresen frissülő műsorfolyam, mely a Chello csatornák műsorkínálatából kíván ízelítőt adni. A 8 csatornáról ízelítőként válogatott tartalom betekintést ad a sport-, gyermek-, film-, életstílus és szórakoztató tudományos csatornák műsorkínálatába azzal a céllal, hogy kedvet csináljon a tematikus csatornákat tartalmazó műsorcsomagok igénybevételéhez. A C8 adásideje 4 óra, minden nap este 20:00 és éjfél között látható, a reggel 06:00 és este 20:00 óra között sugárzott Minimax adásidejét követően.

Az Antenna Hungária és a Chello Central Europe megállapodása alapján 2014. április 1-jétől a C8 csatornával bővül a 700-800 ezer háztartásban használt digitális földfelszíni televízió, a MinDig TV kínálata. Ezáltal a digitális földfelszíni szolgáltatás szabadon, előfizetés nélkül elérhető kínálata nyolc televíziócsatornára bővül, ezenkívül további 26 program – többek között a Minimax, Spektrum, Sport 1-2 – előfizetéses módon érhető el a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében.

Chello Central Europe                            Antenna Hungária

További információ:
Ivanics Eszter
PR vezető
Chello Central Europe Kft.
Tel: +36 1 236-9161
E-mail: eszter.ivanics@chellocentraleurope.com

Tóth András
Kommunikációs vezető
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt.hu


További híreink