HU| EN

A FOX kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

2014. augusztus 18-31. között a FOX műsora minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.

A FOX International Channels Hungary és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. augusztus 18-31. között a FOX műsora minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a kódolatlan időszak alatt a legjobb sorozatait tűzi műsorra, illetve új premiersorozattal is indul.

A FOX International Channels Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. augusztus 18-31. között a premiersorozatairól ismert FOX csatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a FOX csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A kódolatlan heteket követően a FOX a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető. 2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik.

A kódolatlan időszak alatt indul a MinDig TV által támogatott A híd című sorozat legújabb évada. A Híd egy napjainkban játszódó krimisorozat, amely az amerikai-mexikói határra kalauzolja el a nézőket, hogy bemutassa a két ország közötti feszültségeket. Természetesen ezenkívül a FOX igyekszik bemutatni a csatorna kínálatát azoknak, akik a kódolatlan heteknek köszönhetően találkoznak elsőként a sorozatokkal. Így újra műsorára tűzi a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead, vagy a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus filmsorozatot. A rajongók láthatják még a 24: Élj egy új napért című sorozatban Kiefer Sutherlandet, és Az Álmosvölgy legendája című sorozat első évadát, melynek folytatása a FOX csatornára ősszel érkezik.

A csatorna az év második felében is izgalmas tartalommal látja el az előfizetőket, így többek között szeptember 1-jén érkezik a The Walking Dead 4., majd csupán egy nappal az amerikai premiert követően, október 13-án az 5. évada is kizárólag a FOX-on. A 2015-ös évre várható a Da Vinci démonai 3. szériája és a hazánkban is népszerű Twin Peaks sorozathoz hasonló hangulatú új sorozat, a Wayward Pines, melynek egyik epizódját a magyar Antal Nimród rendező neve fémjelzi.

Fox International Channels Hungary                  Antenna Hungária Zrt.

További információ:

Kovácsné Breuer Zsófia
Marketing és PR vezető
Fox International Channels Hungary
Tel: +36 1 269-2313
E-mail: Zsofia.Breuer@fox.com

Tóth András
Kommunikációs vezető
Antenna Hungária Zrt.
Tel: +36 1 464-2110
E-mail: totha [kukac] ahrt [pont] hu

További híreink